Brak i veze

UDALA SE ZA SILOVATELJA: "Još osetim leptiriće u stomaku kad vidim poruku od njega", a onda je prokomentarisala delo zbog kog on robija 20 godina!

Britanka Gema Morgan stala je na ludi kamen u zatvoru sa Amerikancem Leonelom Vaskezom koji je istakao da je znao da je ona prava kada ju je prvi put poljubio.

19.01.2023 15:36

UDALA SE ZA SILOVATELJA: "Još osetim leptiriće u stomaku kad vidim poruku od njega", a onda je prokomentarisala delo zbog kog on robija 20 godina!
shutterstock.com

Jedna ljubavna priča ne bi bila toliko neobična, pa čak i pomalo bizarna, da ne dolazi iz zatvora, gde je Britanka Gema Morgan odlučila da se uda za Amerikanca Leonela Vaskeza. Ona se sa njim dopisivala duže vreme, iako se Vaskez iza rešetaka nalazi još od 2011. godine kada je osuđen na 20-godišnju kaznu zbog silovanja. 

Da je ljubav među njima jaka uprkos okolnostima u kojima su se upoznali, govori i činjenica da je novopečena mlada jednako zaljubljena u svog izabranika kao i na početku odnosa.

- Još osetim leptiriće u stomaku svaki put kad on nazove ili kad vidim njegovo ime u poruci - priznala je Gema za Njujork post.

Iako je sigurna da njen izabranik nije nevin, te ističe kako ne mari za njegovu prošlost Gema kaže da "nije bitno ko ste i šta ste uradili jer ljubav može procvetati tamo gde se ne nadate".

Njih dvoje su se upoznali sticajem neobičnih okolnosti. Naime, dok je Morgan pohađala kurs španskog jezika onlajn, učiteljica joj je spomenula da ima sina njenih godina i da je on trenutno u zatvoru na odsluženju svoje kazne. Par je u međuvremenu otkrio kako ih spaja mnogo stvari, poput istih filmova i muzike iz 90-ih, te da imaju sličan humor

Pošto su bili u kontaktu mesecima počeli su i da uspostavljaju telefonske razgovore preko kojih se Vaskez otvorio svojoj budućoj supruzi. Tada joj je otkrio zbog čega je u zatvoru i za kakvo se krivično delo tereti. 

- Isprva sam mislila da je to veoma ozbiljna stvar za koju bi trebao da bude dugo u zatvoru, ali sada shvatam da je zapravo bio izuzetno mlad i da se godinama dok je boravio u zatvoru rehabilitovao - kaže Gema.

S druge strane, njen muž ističe da je Gema "žena kakvu nije zamišljao ni u najlepšim snovima". 

- Ljubav nikoga ne čeka, radujem se izlasku i životu sa osobom koja me upotpunjuje - poručio je on.

Morgan je napokon otputovala u SAD u aprilu prošle godine kako bi prvi put lično srela Vaskeza, a njena poseta protekla je pod nadzorom. Vaskez je rekao je to za njega bila ljubav na prvi pogled te da je nakon prvog poljupca zbog kojeg je bio prilično uzbuđen shvatio da je našao svoju buduću ženu. Tri meseca nakon njene prve posete Vaskez ju je zaprosio telefonom i odlučili su da se venčaju. Novopečenom bračnom paru dozvoljeno je venčanje u zatvoru, a svedoci su bili čuvari. 

Mlada kaže da su joj dozvolili razmenjivanje nežnosti sa suprugom, kao i da se drže za ruke i imaju prvi ples.

Porodice para podržavaju njihovu vezu i nadaju se da će Vaskez uskoro biti slobodan, a pretpostavlja se da bi to moglo da bude za 4 godine zbog njegovog dobrog ponašanja. Njih dvoje planiraju da žive na području gde se govori španski jezik, mada još nisu odredili gde će to biti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)