Brak i veze

MLAĐANI EGIPĆANIN JOJ JE ZAVRTEO MOZAK, PA JE OSTAVIO UZ UVREDE DA JE MATORA I DEBELA: Sada ima novog dečka o čijem izgledu svi bruje! (FOTO)

Džoana Girling iz Norfolka je posle jezive letnje ljubavne romanse upoznala lokalnog prodavca suvenira u Hurgadi i zbog njega prekinula kontakt s čitavom porodicom u Britaniji.

15.11.2022 15:01

MLAĐANI EGIPĆANIN JOJ JE ZAVRTEO MOZAK, PA JE OSTAVIO UZ UVREDE DA JE MATORA I DEBELA: Sada ima novog dečka o čijem izgledu svi bruje! (FOTO)
Shutterstock

Opšte poznata fraza jeste da je ljubav slepa, a ljubavni život Britanke Džoane Girling iz Norfolka, koja je na izmaku pete decenije, mogao bi bukvalno da stane u tu rečenicu. Ona, međutim, toga očigledno nije svesna, smatraju mediji u njenoj zemlji, koji su prošle godine naširoko izveštavali o tome kako je na odmoru u Egiptu pronašla mlađanog Egipćanina, Hasana Kahlida, koji joj je toliko zavrteo mozak da je preko noći odlučila da se razvede od muža, a zatim ljubavniku mesecima iz Ujedinjenog Kraljevstva šalje novac sve do trenutka dok nije ponovo otputovala u zemlju faraona. Tamo ju je tada dočekao hladan tuš. Njen izabranik ju je ostavio na najgori mogući način uz uvrede poput onih da je "matora i debela", otkrivši joj i da se u međuvremenu oženio svojom sunarodnicom.     

Nakon tog ljubavnoh fijaska Džoana je ponovo pronašla 8 godina mlađeg ljubavnika iz Egipta, Hisma Figa, sa kojim, kako prenosi San, planira da se venča u januaru. 

Kako je otkrila za britanski portal, zaljubljena je u sadašnjeg partnera do ušiju i sa njim ima dinamičan i ispunjen seksualni život. Istakla je da je pronašla ljubav svog života, te da planira da zatrudni. 

- Iskra je i dalje tu, svaki dan kada smo zajedno super je, samo teško nam je kada smo odvojeni jedno od drugog - istakla je Džoana koja i dalje živi u Britaniji, dok je njen izabranik, za kog čitaoci britanskog Sana navode kako nikako ne uliva poverenje, i dalje u Egiptu. 

Džoanin ljubavni život intrigira britansku javnost od 2018. kada je upoznala Kahlida, tada mladog dvadesetogodišnjeg konobara. Iako joj je suprug bio sa njom, Egipćanin nije odustajao i stalno joj je prilazio kada on ode u sobu da spava. Na kraju su imali seks u iznajmljenom apartmanu, što je pred kraj odmora primetio i Džoanin muž. 

Ubrzo nakon što je 2021. godine otkrila kako je s Hasanove strane sve bila laž u kojoj je ona živela duže od dve godine, Džoana je upoznala sadašnjeg verenika Hismu, prodavca u lokalnoj radnji suvenira u Hurgadi. Tada je radila kao vaspitačica u tom egipatskom gradiću.

Iako je sve počelo običnim upoznavanjem i čekanjem taksija do njenog stana, Džoani se na putu do kuće pridružio taj stranac i prenoćio kod nje, a otad je stalno počeo da dolazi i da je posećuje. Ubrzo su postali nerazdvojni.

- Moja porodica nije imala još kontakt sa mnom otkako sam se vratila u Britaniju iako znaju da sam se vratila. Ali imam Hismovu porodicu koja me voli - istakla je Džoana.

Par planira venčanje, a kako običaji nalažu, žene koje su sa Zapada moraju da dođu u Kairo kako bi se venčale jer je tamo matična služba. Džoana je srećna i kaže kako se njen verenik brine o svemu kada su u pitanju pripreme za venčanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)