Lifestyle

MISLILA JE DA JOJ KUĆU OPSEDA DUH PREMINULOG SVEKRA: Ono što je saznala bilo je još strašnije!

Engleskinja Ema Rid objasnila je svoje nesvakidašnje iskustvo, koje je bezmalo moglo da se završi fatalno da pomoć nije stigla na vreme.

27.10.2024 21:40

MISLILA JE DA JOJ KUĆU OPSEDA DUH PREMINULOG SVEKRA: Ono što je saznala bilo je još strašnije!
Shutterstock

Mnogi ljudi odbijaju da poveruju u duhove i natprirodne sile. Tako je bilo i sa Engleskinjom Emom Rid (57). Ova žena iz Kardifa, Velike Britanije, nikada nije ni razmišljala o kućama posednutim duhovima, dok sama nije doživela krajnje bizarnu situaciju, koja ju je dovela do toga da preispita sve mogućnosti.

Misteriozni zvukovi, šapat i čudni događaji mesecima su je proganjali u sopstvenom domu. Uverena da su to znaci prisustva duha njenog pokojnog svekra, Ema je živela u strahu, sve dok šokantna istina nije izašla na videlo. Naime, pravi krivac je bio neispravan kotao koji je emitovao opasan ugljen-monoksid, a o tome je pisao i Mirror.

Čudnovati problemi ove žene su počeli nakon smrti njenog svekra, kada su u kući počeli da se pojavljuju čudni zvuci, a situacija je kulminirala incidentom u kojem se Emina 12-godišnja ćerka našla zaključana ispred kuće. Prilikom pokušaja da uđe, njen ključ se polomio u bravi, a po povratku kući Ema je osetila jak miris gasa. Naime, njihova mačka je slučajno upalila šporet, a da je neko uključio prekidač za plin moglo je da dođe do eksplozije. U tom trenutku Ema je verovala da ih svekarov duh upozorava na opasnost.

Shutterstock

Žena je bila preneražena od straha zbog neprestanih jezivih zvukova iz prizemlja

Uplašena i uverena da se u njihovom domu dešavaju natprirodne pojave, Ema je mesecima slušala jezive zvuke, dok su čak i njihovi kućni ljubimci odbijali da ostanu dole, gde su zvuci bili najizraženiji. Međutim, nakon što su stručnjaci pregledali bojler, otkriveno je da su buke i navodno natprirodno prisustvo zapravo posledica curenja ugljen-monoksida iz kotla, tihog ubice koji je ugrozio bezbednost porodice.

- Imali smo neverovatnu sreću. Ono što smo mislili da je duh, zapravo je bila ozbiljna pretnja našem životu - istakla je ona.

Njena priča postala je važan podsetnik na potrebu redovnog održavanja grejanja i kotlova, posebno dolaskom hladnijih dana. Stručnjaci upozoravaju na povećanu učestalost kvarova tokom zime i savetuju vlasnicima da na vreme servisiraju svoje uređaje, kako bi sprečili potencijalno smrtonosno curenje ovog nevidljivog i opasnog gasa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)