Lifestyle

DEČAKA I MAMU JE UDARIO AUTO - od siline su leteli i sve je snimljeno: Onda je mališan prišao vozaču i uradio nešto neverovatno

Nije mogao da se smiri zbog onoga što se desilo, pa je odlučio da očita lekciju vozaču.

27.10.2024 11:26

DEČAKA I MAMU JE UDARIO AUTO - od siline su leteli i sve je snimljeno: Onda je mališan prišao vozaču i uradio nešto neverovatno
Printscreen/Instagram/valley_to_desert_00

Nepažnja tokom vožnje može da izazove veliku saobraćajnu nesreću, ali i da povredi nedužne osobe. Zbog nepažnje jednog vozača desila se nesreća, a srećom niko nije ozbiljnije povređen.

- Prvo je proverio kako mu je majka, a onda je želeo da je brani - stoji u opisu jednog profila kao objašnjenje situacije koja se dogodila.


Naime, dečak je u momentu kada su nailazila kola prelazio ulicu na pešačkom prelazu sa majkom, a vozač u trenutku nepažnje nije video pešake. Sledeća situacija na videu ne deluje naivno, ali srećom, sve se završilo kako treba. Kada je auto naišao, udario je majku dečaka koja je tom prilikom odletela i pala na pešački prelaz. Dečak se uznemirio, a ona se ubrzo podigla i sela. Iako je izgledalo kao da udarac nije bio blag žena je uskoro bila na nogama. Dečak se zbog udarca izuzetno potresao pa je prišao automobilu koji je udario njegovu mamu i šutirao ga.
 


Vozač automobila je odlučio da izađe kako bi pogledao u kom je stanju žena, a onda se susreo sa besom njenog sina koji je plakao. On je šutirao automobil, a čini se i grdio vozača. Takođe, od siline udarca pao je i dečak, ali očigledno on se mnogo više potresao zbog svoje mame.

Ovaj video je objavljen na društvenoj mreži Instagram, a mnoge je ostavio bez reči. Većina nije mogla da zadrži suze jer reakcija dečaka koji se obračunava sa automobilom i vozačem nikoga ne bi ostavila ravnodušnim.

- Pešački prelaz postoji sa razlogom.

- Zamislite da imate sina kao što je on.

- Deluje mi kao da histerično plače, ovo me je zabolelo.

- Nije bitno koliko je mali, on se bori za svoju mamu.

- Ovo je tako tužno - samo su neki od komentara ispod ovog videa.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)