Lifestyle

MEDVED JE OBILAZIO OKO AUTA - povukao je kvaku i to na onom koji je bio otključan: Onda slede krici, a vrata su se sama zatvorila

Mnogi nisu mogli da veruju kako je medved sam sebe uhvatio u "zamku".

26.10.2024 14:42

MEDVED JE OBILAZIO OKO AUTA - povukao je kvaku i to na onom koji je bio otključan: Onda slede krici, a vrata su se sama zatvorila
Printscreen/TikTok/melissajoystudios

Preplašeni gledaoci stajali su sa strane, ili u nekom stanu dok su posmatrali neverovatnu scenu koja se odvijala pred njima. Iako snimak koji ćete imati prilike da vidite traje samo 16 sekundi prikazuje neverovatnu scenu koja će mnogima ostati urezana u pamćenju. Naime, na jednom parkingu pojavio se medved, a ono što je sledeće uradio, ostavilo je sve prisutne u šoku.

Na pomenutom video snimku koji je prikazan na društvenoj mreži TikTok vidi se medved kako obilazi oko automobila koji su bili parkirani na parkingu. Očigledno, zapao mu je za oko jedan sivi automobil. U sledećem momentu medved se propeo i uhvatio za kvaku, ali je odustao i nastavio da šeta kada je shvatio da ne može da uđe. Srećom, iako je izgledao ljupko, niko u tom momentu nije bio u automobilu. Potom, došao je do sledećeg automobila koji je bio parkiran iza prvog, a onda je imao sreće da je upravo taj bio otvoren, odnosno vlasnici su zaboravili da ga zaključaju.

Medved je uhvatio za kvaku i ubrzo ušao u isti. Vrata su se sama zatvorila, a medved je završio sam u automobilu. 

U pozadini videa su se čuli krici ljudi koji su zaprepašćeno gledali šta im se odvija pred očima.


Video je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli da veruju kako je medved sam sebe uhvatio u "zamku".

- Šta se desilo kasnije?

- On se ponaša kao da je ovo njegov automobil.

- Mene sad samo zanima kako je medved izašao napolje.

- Najgore mi je od svega što medved zna kako da uđe u automobil - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je podeljen na mrežama.

Šta biste vi uradili da se vama ovo desi?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)