Lifestyle

JUČE SAM KUPILA MALE FARMERKE, A NEKOLIKO SATI KASNIJE BILE SU MI TAMAN: Baka mi je otkrila neverovatan trik! (VIDEO)

Kada je čula šta ju je majčina majka pitala, nije mogla da veruje.

06.10.2024 22:10

JUČE SAM KUPILA MALE FARMERKE, A NEKOLIKO SATI KASNIJE BILE SU MI TAMAN: Baka mi je otkrila neverovatan trik! (VIDEO)
TikTok/bug318_

Koliko puta vam se desilo da se prevarite i kupite farmerke koje su vam malo manje? Međutim, koliko god da ste zbog toga očajni, jedna Tiktokerka tvrdi da vam može rešiti taj problem!

Njeno ime je Lili i ona je objavila zanimljiv video gde je podelila interesantan trik svoje bake za takve situacije. Nju je, kako je otkrila, mamina majka uputila kako da proširi previše uske farmerke, zbog čega je taj njen video postao izuze.

U videu Lili objašnjava da je kupila polovne farmerke u broju manjem od svoje uobičajene veličine, a kada je došla kući shvatila je da su preuske. Njena baka joj je tada savetovala da se istušira u farmerkama.

- Pričala sam sa svojom bakom i ona me pitala: "Jesi li se već istuširala u njima?". Bila sam zbunjena i rekla sam: "Kako?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš?". Ona je samo ponovila: "Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, pa pusti da se prirodno osuše i nemoj ih stavljati u sušilicu" - ispričala je Lili svojim pratiocima na mrežama.

Lili je sledila savet svoje bake, te je bila iznenađena rezultatima. Pokazala je da joj sada farmerke savršeno odgovaraju, kao da su zapravo njena veličina.

Mnogi su bili oduševljeni trikom koji je podelila, što su i izrazili javno u komentarima.

- Molim te pitaj baku odakle joj taj trik - 

- Baka uvek zna - 

- Moram i ja da probam ovaj trik - 

- Hvala na savetu - pisali su ispod videa iznenađene žene.

Inače, ovaj video je prikupio skoro milion sviđanja, ali i mnogobrojne komentare. Mnogi su oduševljeni genijalnom dosetkom i iznenađeni što nikada pre nisu čuli za isti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)