Lifestyle

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA OVE LEPOTICE IZAZIVA JEZU: Imala je samo 31 godinu i hvalila se luksuznim životom, a onda je usledio KRAJ! (FOTO)

OnlyFans model Adriana Vieira (31) preminula je na jahti pod misterioznim okolnostima.

01.10.2024 16:01

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA OVE LEPOTICE IZAZIVA JEZU: Imala je samo 31 godinu i hvalila se luksuznim životom, a onda je usledio KRAJ! (FOTO)
Instagram/adrianavieiraof

Tragična vest o smrti OnlyFans modela, Adriane Vieire (31), potresla je javnost. Njeno telo je pronađeno kako pluta u luci Majamija. Prema izveštajima, ta majka jednog deteta je veče pre smerti otišla da pliva, ali se nije vratila. Onda je klupko krenulo da se odmotava, ali nedovoljno. Saznalo se da je bila na zabavi poznatog repera, ali njegovo ime nije objavljeno. 

Inače, Adriana je poreklom iz Sao Paola, ali se na Floridu preselila pre dve godine sa suprugom Robertom Tesariom. Na društvenim mrežama delili su fotografije svog raskošnog životnog stila. Međutim, Robert se uskoro vratio u Brazil, ostavljajući Adrianu da sama podiže njihovo dete.

Instagram/adrianavieiraof

Ovo je devojka koja je preminula

Majka Antonia de Lourdes Vieira je izjavila za brazilske medije da želi detaljnije istraživanje smrti njene ćerke.

- Želim da se istraži smrt moje ćerke i treba mi pomoć da vratim njeno telo. Ne znam koliko imam vremena pre nego što bude sahranjena - rekla je ona.

 

 

O njenom šestogodišnjem detetu sada brine dadilja.

Zagonetna fotografija

Poslednja fotografija koju je ona postavila dan pre nego što je pronađena pokazuje dve žene u bikinijima na jahti, sa bocom šampanjca u prvom planu. Model je poznat svojim pratiocima na društvenim mrežama kao LadyRichForever. Pored toga što je postala OnlyFans model koja traži 14 dolara za pretplatu, takođe je radila kao plesačica, a prošle godine je učestvovala na Nedelji mode kupaćih kostima u Majamiju.

Tragičan kraj 

Njene fotografije na Instagramu prikazuju glamurozni život, uključujući slike iz Njujorka, Las Vegasa i sa luksuznih jahti. Telo Adriane Vieire se nalazi kod patologa koji će obaviti autopsiju, dok policija istražuje okolnosti njene smrti. 

Poslednju fotografiju koju je objavila pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)