Lifestyle

UDALA SE ZA SAMU SEBE - BRAK NIJE USPEO: Brazilka otkrila šta je krenulo po zlu - čak joj ni ovo nije pomoglo! (FOTO)

Na venčanju je imala venčanicu, veo i bidermajer kao i svaka druga nevesta.

13.09.2024 19:01

UDALA SE ZA SAMU SEBE - BRAK NIJE USPEO: Brazilka otkrila šta je krenulo po zlu - čak joj ni ovo nije pomoglo! (FOTO)
Schutterstock

Brazilska manekanka koja živi u Velikoj Britaniji Suelen Keri (36)  šokirala je pratioce na društvenim mrežama kad je pre više od godinu dana podelila fotografije sa svog venčanja. Ali, na slikama je falio mladoženja! 

Kako je objasnila ova manekenka, nije više želela da čeka da upozna pravog partnera, pa se udala sama za sebe i to nazvala - sologamijom, piše The Daily Star.

Venčanje i razvod

Venčanje je obavljeno u Londonu, imala je venčanicu, veo i bidermajer kao i svaka druga nevesta. Međutim, kako je priznala Suelen sve je krenulo po zlu i posle godinu dana odlučila je da se razvede od sebe. Prema njenim rečima nije joj pomogla ni terapija za parove na koju je išla.

 

 

- Shvatila sam da su samoanaliza i razmišljanje od suštinskog značaja, ali i znati kad je vreme da se završi određen životni ciklus. Čak i posvećenost sebi može imati  izazove, kao što je suočavanje sa očekivanjem da budete savršeni za sebe sve vreme - rekla je ona.

Ona je i otkrila kako je došlo do pucanja njenog "braka".

- Shvatila sam da sam na sebe vršila preveliki pritisak što me je iscrpljivalo. Naučila sam da je čak i u braku sa nama samima važno da prihvatimo naše nesavršenosti - iskrena je bila Suelen.

Posle svega ona je spremna da pronađe pravog partnera.

- Shvatila sam da je moj sologamski brak bio proces lečenja i samootkrivanja. Nikad ne znate u kom pravcu će vas odvesti lični rast. Odlučila sam da je sada vreme da otvorim svoje srce novim mogućnostima, uključujući šansu da pronađem partnera - poručila je plavokosa Brazilka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)