Lifestyle

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA SVETA, A I DALJE OBARA S NOGU: Bezobrazno providna haljina koju je samo ona mogla da ponese

Svi pogledi bili su uprti u Prijanku Čopru koja je podržala svog 11 godina mlađeg muža.

14.08.2024 21:01

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA SVETA, A I DALJE OBARA S NOGU: Bezobrazno providna haljina koju je samo ona mogla da ponese
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bolivudska i holivudska glumica Prijanka Čopra (42) ukrala je pažnju medija na premijeri filma svog supruga i muzičara, 11 godina mlađeg Nika Džonasa. Njih dvoje su držeći se za ruke došli na premijeru ostvarenja  "The Good Half", ali su sve oči bile uprte u lepu Prijanku. 

Indijaka po poreklu Čopra je i zvanično bila najlepša žena sveta kad je 2.000 godine ponela titulu Mis sveta. Mnogi indijski mediji uvrstili su je u tri najlepše Indijke svih vremena, što je veliki kompliment s obzirom da iz ove zemlje već godinama dolaze najlepše žene sveta koje redovno zauzimaju visoke pozicije na izborima za mis.

Lepotica u petoj deceniji

Iako je zagazila u petu deceniju atraktivna Indijka je i dalje lepotica. Za poseban dan svog muža odabrala je smelu odevnu kombinaciju - čipkano- zlatnu haljinu plaš koja je bila potpuno providna ispod koje je nosila uzani crni bodi.

BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prijanka Čopra odabrala je smelu kombinaciju za premijeru filma svog muža

 

Haljina sa potpisom brenda Dolce&Gabbana istakla je njenu senzualnost, a opet nije prekršila nepisana pravila elegancije i glamura. Osim providne crne, čipke ukrašene zlatnim vezom uz jedno golo rame haljinu je krasio crni, satenski pojas oko struka. Celokupno izdanje je upotpunila talasastom frizurom i šminkom u zemljanim tonovima, dok je na nogama nosila elegantne crne sandale.

Glumica je oko vrata je imala neobičnu ogrlicu koja je dodatno naglasila njen dekolte. Ispod čipke se jasno videlo njeno prezgodno telo tako da ništa nije ostavila mašti na volju.

Njen suprug Nik Džonas usladio je svoj stajling sa ženom, pa je obukao ležerno bež odelo, koje je ukombinovao sa zaltnim lancem oko vrata. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Svestan lepote svoje supruge ni na tren je nije ostavljao samu, zajedno su pozirali na crvenom tepihu, a nakon premijere su provod nastavili u jednom luksuznom restoranu na Beverli Hilsu.

Nik i Prijanka venčali su se početkom decembra 2018. na raskošnoj svadbi u Indiji, a pre godinu dana uz pomoć surogat majke dobili su ćerkicu Malti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)