Lifestyle

FILM SA POPULARNOM GLUMICOM ZABRANJEN U CELOJ DRŽAVI! Za nove probleme postoji dva razloga

Blejk Lajvli u centru skandala.

10.08.2024 22:47

FILM SA POPULARNOM GLUMICOM ZABRANJEN U CELOJ DRŽAVI! Za nove probleme postoji dva razloga
Profimedia

Romantična drama "Sa nama se završava" ("It Ends With Us") postala je predmet zabrane prikazivanja u Kataru, a razlog za ovu odluku nije tema porodičnog nasilja, već scene ljubljenja i intimne scene. Ova odluka stavlja ovaj film u isti koš sa ostalim ostvarenjima koja nisu imala priliku da budu prikazana u ovoj državi, poput "Barbie" (Barbi), "Spider-Man: Across the Spiderverse" (Spajdermen: Putovanje kroz spajdersvet) i "Anyone But You" (Samo ne ti).

Tenzije na setu zbog Blejk Lajvli

Iako je film dobio zabranu prikazivanja u Kataru, prethodno je bio predmet interesovanja javnosti zbog navodnih tenzija na setu, za koje se krivila glavna zvezda filma Blejk Lajvli

Radnja filma: Ljubav, nasilje i izazovi

Film prati život ambiciozne poslovne žene Lili Blum, koja ulazi u vezu sa šarmantnim neurohirurgom Rajlom Kinkejdom. Međutim, kako se radnja odvija, Lili počinje da prepoznaje znakove nasilja u njihovom odnosu, podsećajući je na traumatične momente iz nasilne veze njenih roditelja. Kada se u njen život ponovo pojavi Atlas Korigan, njen prva ljubav, situacija postaje još kompleksnija, dodajući dubinu i kompleksnost emotivnim izazovima koje Lili doživljava.

Zabrana prikazivanja romantične drame "Sa nama se završava" u Kataru, zbog scena ljubljenja i intimnih scena, izazvala je različite reakcije i pokrenula raspravu o cenzuri i slobodi umetničkog izraza. Ovo ograničenje dodatno ističe važnost otvorenog dijaloga o granicama umetničkog izraza i kulturnim razlikama širom sveta, prenosi "Blic".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)