Lifestyle

SRPSKA MISICA SE UDALA ZA ŽESTOKOG MOMKA: 17 godina kasnije njena pastorka stupa na scenu i pobeđuje (FOTO)

Mirjana Božović se povukla iz javnosti.

28.07.2024 20:01

SRPSKA MISICA SE UDALA ZA ŽESTOKOG MOMKA: 17 godina kasnije njena pastorka stupa na scenu i pobeđuje (FOTO)
Printscreen/Facebook

Mirjana Božović je predstavljala Srbiju na izboru za Mis sveta 2007. godine u Kini. Tada, zbog svoje prirodne lepote bila je izuzetno primećena, a iako je želela da bude građevinski inženjer, sve je otišlo u drugom pravcu.

Wikimedia/Rosengurtt/GNU FDL

Kako je nekada izgledala Mirjana Božović

Posle tri godine ušla je u jedan rijaliti, a onda i upoznaje 22 godine starijeg biznismena Željka Rutovića. Ljubav je odmah planula i ubrzo su se venčali. Inače, Željko je poznat i u po ulozi u filmu "Vidimo se u čitulji". Danas, Mirjana i Željko imaju troje dece, a bivša misica se povukla iz javnosti i živi porodičnim životom. Ona je pre 12 godina dobila sina Ognjena, a onda i blizance Radmilu i Vasilija. Danas, Željko je uspešan biznismen, a iz prethodnih brakova ima petoro dece.

Ovogodišnja pobednica Mis Srbije je ćerka Željka Rutovića
 

Ono što mnogima nije moglo da promakne je da je nova Mis Srbije Aleksandra, Željkova ćerka iz jednog od brakova koje je imao. Ona ima 25 godina i školovala se u Americi, a kasnije u Beču i trenutno je agent za nekretnine. Očigledno, lepa Aleksandra je krenula stopama maćehe i u tome se pokazala kao uspešna. Takođe, priča dva strana jezika - ruski i engleski i od malena se bavi sportom. Objasnila je da joj je najveća podrška upravo otac, ali i maćeha.


- Najveća podrška su mi moj otac i njegova supruga, sestra, braća. Imam veliku porodicu, svi su bili uz mene - istakla je ona nakon pobede.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)