Telo

CVET U KOSI, GOLA LEĐA I POZA OD KOJE ZASTAJE DAH: Sofi Milo pokazala najtanji struk u zelenim šljokicama (FOTO)

Manekenka je vatrena!

27.07.2024 10:05

CVET U KOSI, GOLA LEĐA I POZA OD KOJE ZASTAJE DAH: Sofi Milo pokazala najtanji struk u zelenim šljokicama (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka Sofija Milošević (32) ima dva dečaka sa fudbalerom Lukom Jovićem. Dugi niz godina slavni par uživa u srećnoj vezi, a svakodnevno ona iznenađuje javnost svojim fotografijama. Iako se dva puta porodila, manekenka ima perfektno zategnutno telo, ni gram sala, a u tome joj pomaže teretana kojoj je verna. Izabranica Luke Jovića je izuzetno poželjna, a kako i ne bi bila kada ovako izgleda.

Osim što se bavi manekenstvom ima i svoj brend haljina koje reklamira. I sama je zaštitno lice svog brenda, a primećujemo da najčešće bira materijale sa šljokicama. Ovoga puta, na njenom Instagram storiju je osvanula fotografija u zelenoj haljini, a Sofija je kao i uvek prezgodna.

Šljokice, uska haljina i minijaturan struk - fotografija kakvu želite da vidite!

Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević u zelenoj haljini

Iako je fotografija završila samo na njenom Instagram storiju, ali ne kao i objava, nismo mogli, a da je ne primetimo. Pored pink boje koju najčešće manekenka bira kada se oblači, podjednako je zablistala i u zelenom. Inače, nju na društvenoj mreži Instagram prati skoro 600.000 ljudi. Kada god objavi neku svoju fotografiju, komentarima se ne vidi kraj.

Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević pozira

Da podsetimo, Sofija je manekensku karijeru započela sa 14 godina. Rođena je 1990. godine i karijeru je započela sa bivšom manekenkom Jelenom Ivanović. Prva revija na kojoj se pridružila bila je u Beogradu, a nakon srednje škole otišla je u Ameriku gde se obrazovala. Do danas radila je za mnoge modne kuće poput Valentina i Kevin Klajna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)