Zanimljivosti

MANEKENKA BLIZU NEDELJU DANA PROVELA NA AERODROMU: "Osećala sam se kao da sam zaglavljena u nekom horor filmu!" (VIDEO)

Zbog otkazanih letova odužio joj se dolazak u Njujork iz Brazila.

23.07.2024 21:35

MANEKENKA BLIZU NEDELJU DANA PROVELA NA AERODROMU: "Osećala sam se kao da sam zaglavljena u nekom horor filmu!" (VIDEO)
Instagram-printscreen-viennaskye

Model iz Njujorka, Viena Skaj (25), postala je poznata na društvenim mrežama nakon što je otkrila da je provela skoro nedelju dana zaglavljena na aerodromu u Rio de Žaneiru. Njen video na Instagramu, koji je prikazao njene muke tokom boravka na aerodromu, prikupio je više od 3,6 miliona pregleda.

Viena je podelila sa svojim pratiocima da je njeno putovanje postalo noćna mora zbog neprekidnih otkazivanja letova od strane United Airlinesa. 

- Nisam spavala jer je United Airlines kontinuirano otkazivao moj let četiri dana zaredom. Tako da sam samo bila zaglavljena... bez ikakvog mesta za spavanje - istakla je ona na snimku, a o tome je pisao i NY Post.

 

 

United Airlines je u odgovoru na iskustvo ove devojke izdao izvinjenje.

- Izvinili smo se putniku zbog frustrirajućeg iskustva i obezbedili povrat novca za neiskorišćeni let. Putnici su prihvatili našu dodatnu ponudu vaučera za putovanja i radujemo se što ćemo ih ponovo dočekati - istakli su iz ove avio-kompanije.

Ova situacija je bila tek delić većeg problema u avio-saobraćaju koji je nedavno zahvatio Sjedinjene Američke Države. Zbog globalne bezbednosne krize, izazvane greškom u ažuriranju softvera Microsoft Windows-a, avioni širom zemlje su prizemljeni, a Delta Airlines je otkazao više od 800 letova.

Manekenka i njena majka Dona imale su karte za povratak u Njujork u nedelju popodne, ali su stigle u SAD tek sledećeg četvrtka u 13 časova. 

- Nije bilo konačnog objašnjenja za uzastopna otkazivanja. Samo su stalno govorili da je u pitanju održavanje - objasnila je Viena.

 

 

Snimci njenog mučnog boravka na aerodromu, postali su veoma gledani. Kao posledicu ovog iskustva, bila je primorana da potroši 4.000 dolara na let sa Delta Airlinesom do Njujorka, što je značilo još jednu noć na aerodromu. 

- Najgori deo je što sam prošla kroz brazilsku carinu šest puta, iako bi trebalo samo dva. Osećala sam se kao da sam zaglavljena u nekom horor filmu - objasnila je ova devojka.

Tokom putovanja ka Brazilu, Viena i njena mama Dona su se suočile i sa presedanjem u Hjustonu, gde nisu mogle pronaći hotel, pa su bile prinuđene da koriste ležajeve koje je obezbedila avio-kompanija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)