Lifestyle

OTVORENA VRATA STANA, NJIH DVOJE LEŽE U KREVETU I NADZIRU KOMŠIJE: Prizor iz zgrade u Srbiji šokirao sve (FOTO)

Komšije ne možemo da biramo, i ako imamo sreće, neće nam se petljati u život i živećemo u harmoniji.

08.07.2024 11:03

OTVORENA VRATA STANA, NJIH DVOJE LEŽE U KREVETU I NADZIRU KOMŠIJE: Prizor iz zgrade u Srbiji šokirao sve (FOTO)
Printscreen/X, ST/Vladimir Lukić

A to je već prava naučna fantastika, naročito ako živite u zgradama sa najmanje 10 spratova. Glasne komšije u kombinaciji sa tankim zidovima su već uvod u višegodišnje maltretiranje, a dodajte tu glasnu muziku, stalne svađe i gledanje rijalitija u tri ujutru sa tonom "do daske", i imate jasnu sliku svakodnevnice života u zgradi.

Možda su najgori oni susedi koji baš sve moraju da znaju, kojima ništa ne promiče, i koji se uopšte ne ustručavaju da provere "brojno" stanje na spratu, pa vas saleću pitanjima: "Gde vam je majka, nisam je dugo videla", ili "Da li vaš brat i dalje živi sa vama?".

Ipak, suvereno prvo mesto na listi ljubopitljivih komšija drže ljubitelji otvorenih vrata, i to u bukvalnom smislu.

To su ljudi koji sve vole da prate u realnom vremenu, vrata od njihovog stana su uvek otvorena, i to ne da bi se proluftirali po velikoj vrućini.

Upravo o tome govori i post na mreži X koji je objavio korisnik pod imenom Gradjanin5. 

- Kad god uđemo u zgradu i krenemo ka liftu sačeka nas prizor otvorenih vrata komšijinog stana kroz koja se vidi njihova spavaća soba. Obično leže i gledaju ko ulazi u zgradu a mi vidimo njihova stopala, napisao je uz sliku ulaznih vrata komšijinog stana.

Ova objava je ponovo aktuelizovala priču o preterano radoznalim komšijama, a o njihovom kućnom vaspitanju, i da ne govorimo.

Uostalom, svako od nas je imao barem jedno ovakvo, uglavnom neprijatno iskustvo. Realno, ako već živimo u istoj zgradi, to ne znači da kroz otvorena vrata nečijeg stana moramo da gledamo komšiju od 130 kilograma koji go do pojasa jede pasulj ili se svađa sa ženom (u većini slučajeva) ili stariju komšinicu koja kuva kupus u ogromnim količinama.

Naravno, ako probate da im skrenete pažnju da to što rade nije kulturno, oni će vas ignorisati, a oni malo drskiji će vam odbrusiti: "Ja mogu da radim šta god hoću u svom stanu!".

Vama preostaje da se pomirite sa sudbinom ili da smislite pakleni plan da sabotirate njihov "nadzor"...

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)