Telo

Dobiješ prsten, OSTANEŠ BEZ PRSTA: Pohvalila se veridbom, dobila prozivke umesto čestitke (FOTO)

Devojka na Tiktoku je podelila sa pratiocima fotografiju na kojoj se vidi dijamantski verenički prsten koji je dobila, ali je pažnju svima privukao njen prst.

24.08.2022 11:00

Dobiješ prsten, OSTANEŠ BEZ PRSTA:  Pohvalila se veridbom, dobila prozivke umesto čestitke (FOTO)
shutterstock.com

Fotografija je zaista uznemirujuća jer se na njoj vidi da je devojka stavila prsten, iako je on znatno uži od njenog prsta koji je već počeo da menja boje dok je koža na njemu znatno oštećena.

Devojka je očigledno bila toliko srećna zbog veridbe i skupocenog prstena koji je dobila da je zanemarila činjenicu što je nakit drastično manji od obima njenog prsta.

Ona je očigledno neko vreme pokušavala da ga navuče na svoj prst da je napravila linije po njemu, a kada je uspela da ga stavi, odmah su se pojavili podlivi.

Ipak, njeno oduševljenje zbog toga što ju je voljeni čovek zaprosio je bilo toliko veliko da je uprkos svemu rešila da slika ruku i pokaže svima svoj verenički prsten.

- Rekla sam DA - piše uz opis fotografije.

facebook

Prsten je lep, ali prst to ne može da podnese

Međutim, umesto  čestitiki i divljenja njenom dijamantskom prstenu, dobila je more komentara zabrinutih ljudi kojima je prizor povređenog prsta gotovo uznemirujuć.

- Dušo, ovo je bolno za sve nas - 

- Jedina stvar čemu si rekla DA je gubitak tog prsta - 

- Moj Bože, pa taj prst vrišti za svojim životom - samo su neki od komentara na njen post.

Istina je da su manikir i prsten na ruci svtano neprimetni zbog prizora natečenog prsta kome je dotok krvi prekinut, kao i od linija koje su nastale dok je pokušavala da ga navuče na prst.

Da li biste vi pokušali da stavite prsten na ruku pos svaku cenu i da li biste ovakav prizor podelili sa ljudima na društvenim mrežama?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)