Telo

RIJANA PREŠLA U RED PLAVUŠA PA POZIRALA MALTENE GOLA: Grudi na izvolte, tange i halteri, "Od nje može da se umre" (FOTO)

Fanovi u transu!

27.09.2024 13:45

RIJANA PREŠLA U RED PLAVUŠA PA POZIRALA MALTENE GOLA: Grudi na izvolte, tange i halteri, "Od nje može da se umre" (FOTO)
Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Pevačica Rijana ponovoje izazvala oduševljenje na društvenim mrežama najnovijim snimanjem za brend donjeg veša Savage x Fenty. Ova majka dvoje dece, sa svojih 36 godina, pozirala je u provokativnim čipkastim kompletima, pokazujući zapanjujuće obline u sklopu promocije nove kolekcije.

Na fotografijama koje je podelila sa čak 100 miliona pratilaca, Rijana je zamenila svoj prepoznatljivi imidž i pojavila se kao plavuša i to u kompletu donjeg veša u jarkožutoj boji sa cvetnim detaljima od pliša. Imala je push up brushaler pa je njen bujni dekolte bio u pravom planu, ali akcenat nije bio samo na tome.

Pevačica je ponela i tange, kao i steznik sa halterima koji je pridržavao žute čarape, dok je uz sve ponela i zlatne papuče visokih potpetica. Rijana se nije libila da pokaže sve svoje atriubute, pa je tako pozirala i okrenuvši se pozadi, dok je njena zadnica, koja je delovala kao da je bez donjeg veša, budući da je imala tange, bila u krupnom planu.

 

 

Fanovi nisu štedeli komplimente.

- Ženo, imaš li milosti?

- Molim za milost, strefiće me srčka!

- Auuuu, pa od nje može da se umre!

- Bog stvarno nije štedeo kad te je stvorio.

 

 

Rijana, čije je bogatstvo premašilo milijardu funti u martu ove godine, odavno je prepoznata kao jedna od najuspešnijih žena u svetu zabave. Iako nije objavila album od 2015. godine i njenog velikog hita "Anti", pevačica se posvetila porodičnom životu, ali i izgradnji carstva kroz svoje linije lepote, parfema i donjeg veša.

Prošlo je skoro deset godina otkako je poslednji put u potpunosti uplovila u muzičke vode, ali njena povremena izdanja, kao što je pesma "Lift me up" za film "Black Panther: Wakanda Forever" (Crni Panter) dokazuju da njena muzička karijera nije u potpunosti stavljena po strani.

Ipak, Rijana se danas uglavnom fokusira na širenje svoje modne i beauty imperije, a njeni brendovi Savage x Fenty i Fenty Beauty postali su sinonim za inovacije u industriji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)