Moda

KAD SE ONA POJAVILA U MILANU SVE JE STALO: Ima 100 kg i ponosno pokazuje telo u goloj haljini - donji veš samo seva!

Ešli Grejem je oličenje žene koja voleti sebe.

18.09.2024 19:02

KAD SE ONA POJAVILA U MILANU SVE JE STALO: Ima 100 kg i ponosno pokazuje telo u goloj haljini - donji veš samo seva!
Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Ešli Grejem je najpoznatija plus sajz manekanka koja se ne stidi svog bujnog i oblog tela. Gde god da se pojavi ona privlači pažnju ne samo zbog svojih bujnih oblina, već i samopouzdanja kojim zrači dokazujući da za nju ne postoje granice.

Lepa Ešli pojavila se na Nedelji mode u Milanu i sve je stalo. Svi pogledi bili su uprti u nju i to s razlogom. Ešli je hrabro ponela "golu haljinu", tačnije dugačku, crnu taoaletu koja je bila potpuno providna i ispod koje se jasno video svaki de njenog oblog tela. 

Ne propušta dolazak u Milano

Haljina je bila toliko providna da se ispod nje sevao crni donji veš koji je lepa manekenka nosila. Gornji deo haljine sa dubokim dekolteoam bio je oivičen crnom čipkom koja je još više isticala njene bujne grudi.

Toaletu je uparila sa crnim sandalama sa visokim štiklama, a hodala je sa takvim samopouzdanjem na kome mogu da joj pozavide mnoge žene i devojke, čak i one koje imaju izvajano telo.

Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Ešli pokazala svoje telo u providnoj haljini

 

Kosu je pustila da slobodno pada, a istakla je svoje pune usne brordo karminom koji će biti u trendu ove jeseni. Kako su mnogi primetili Ešli je primer žene koja voli svoje telo i sebe, ne stidi se svojih oblina, naprotiv. Nije ni čudo što je nazivaju najlepšom ženom na svetu, iako se ne uklapa u standarde kad je u pitanju fizički izgled. 

Ešli ne propušta Nedelju mode u Milanu, redovan je gost svake godine pa je tako bilo i ovog puta. Lepa manekenka je dola na reviju dizajnerke Alberte Fereti.

Milanska nedelja mode važi za jednu od najprestižnijih modnih događaja na svetu na kojoj se predstavljaju komadi koji će se nositi na ulicama širom sveta.

 

 

 

Tokom ove nedelje, mnoge dame s nestrpljenjem očekuju novitete koje će u Milanu ponuditi Prada, Kim Jones, Jil Sander i mnogih drugih modnih kreatori koji "kroje" globalnu modnu scenu.

Na ovoj nedelji mode biće predstavljeni modeli za proleće/leto 2025.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)