Telo

DA LI JE MOGUĆE DA LEPU EMINU JAHOVIĆ NIKAD NEMA KO DA SLIKE, PA SE FOTKA UVEK SAMA: Objavila selfi - mreže gore! (FOTO)

Pevačica izgleda sve bolje, a od razvoda samuje.

15.09.2024 17:32

DA LI JE MOGUĆE DA LEPU EMINU JAHOVIĆ NIKAD NEMA KO DA SLIKE, PA SE FOTKA UVEK SAMA: Objavila selfi - mreže gore! (FOTO)
Instagram-yaemina

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Nedavno je objavila serijal fotografija u haljini, a malo je reći da je izazvala salvu pohvala za sofisticiran izgled.

Emina je ponela proverenu odevnu kombinaciju u vidu male crne haljine koja je i u njenom slučaju bila pun pogodak. Kreacija je još jednom istakla njenu vitku liniju, a nije tajna da je Jahovićeva održava napornim treninzima i restriktivnom dijetom.

Kreacija je imala samo jednu širu bretelu, dok je materijal išao unakrsno preko njenih grudi otrkivajući drugo golo rame. Sam kroj haljine bio je krajnje neobičan, pa se materijal preplitao i u predelu struka, ponovo otrkivajući delove kože zgodne pevačice. 

 

 

Haljina je u donjem delu išla strogo uz telo i padala do zemlje. Emina je kosu zalizala u strogu punđu, dok je akcenat bio na veoma neobičnim glomaznim minđušama u boji zlata, a šminka je bila karjnje diskretna, ističući samo njenu lepotu. 

Ono što mnogima nije promaklo je da je Emina objavila serijal fotografija koji je očigledno bio sa nekog događaja, dok su sve fotografije u vidu selfija, gde se pevačica slikala u toaletu, na parkingu i u hotelskoj sobi. Znatiželjni fanovi su se zapitali kako je moguće da pored lepe Emine nema nekog ko bi je bar fotografisao u ovom savršenom izdanju. Poznato je da se posle razvoda od bivšeg supruga Mustafe Sandala nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca.

Kao i uvek, usledila je slava pohvala na račun zgodne pevačice. Među prvima ju je pohvalila dizajnerka Marijana Mateus.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)