Telo

ALISA JE BOGINJA OLIMPIJADE: Trči kao gazela, a o ovome nikad ne priča! (FOTO)

Dobro je poznata i van sportskih krugova.

27.07.2024 11:10

ALISA JE BOGINJA OLIMPIJADE: Trči kao gazela, a o ovome nikad ne priča! (FOTO)
Printscreen Instagram/alicasmd

Olimpijske igre u Parizu tek su počele, a nemačka trkačica Alisa Šmit (25)već je dobila laskavu titulu najlepše i najzgodnije sportistkinje na igrama. Kako piše NY Post nema ko se nije okrenuo za atraktivnom plavušom u olimpijskom selu.

Lepa Nemica

Alisa je atletičarka i deo nemačke štafete 4 x 400 metara koja je u maju ostvarila olimpijsku normu i obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Ona već ima dve medalje sa nemačkom štafetom na evropskim prvenstvima za mlađe kategorije. 

Lepa i atraktivna Nemica poznata je i van sportskih krugova. Samo na Instagramu je prati više od 5 miliona fanova koji s nestrpljenjem očekuju svaku njenu objavu.

 

Često na mrežama postavlja fotografije sa treninga ili takmičenja što njeni obožavaoci dočekuju rečima: "Boginja" i "Lepotica". Alisu ima savršeno izvajanu figuru, trči kao gazela, ima dugu plavu kosu i tirkizno plave oči kojima opčinjava svakog koga pogleda. 

Zahvaljujući atrkativnom izgledu sarađuje sa brojnim poznatim svetskim brendovima. Pre tri godine izabrana za najlepšu sportistkinju na svetu, nakon čega je dobila primamljivu ponudu da se slika naga za muški magazin Plejboj. Ponudu je bez razmišljanja odbila.

 

 

Međutim, ono što posebno intrigira javnost je njen ljubavni život o kome se ništa ne zna. Prošle godine bila je u Austriji na skijanju kada je upoznala defanzivca Bajerna iz Minhena Lukasa Ernandeza. Šta je bilo nakon toga niko ne zna, jer lepa Alisa ćuti kao zalivena.

Ona strogo vodi računa da detalje svog privatnog života zadrži samo za sebe i nikad nije govorila o svom momku. Spekulisalo se da je u romansi sa nemačkim bodibilderom Fredijem Ričerom, koji je takođe fitnes trener. Njih dvoje su viđeni kako se ljube  2018. ali nikad nisu ozvaničili svoju vezu, pa je ostalo da se nagađa da li je u pitanju bila samo kratka avantura ili romansa. 

 

 

U brojnim intervjuima Alisa nikad nije spomenula dečka već govori isključivo o karijeri, što uključuje njene nastupe, treninge, pobede... Evidentno je da nemačka atletičarka ne želi da bude poznata samo po svom izgledu, već i kao izvanredna atletičarka sa svojim nastupima na stazi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)