Telo

ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA IMA NIKAD MANJI STRUK: Vrela fotka nakon porođaja pokazuje koliko je VAU, Mina gori (FOTO)

Supruga voditelja izgleda zanosno, a porodila se 9. marta.

26.07.2024 08:30

ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA IMA NIKAD MANJI STRUK: Vrela fotka nakon porođaja pokazuje koliko je VAU, Mina gori (FOTO)
Instagram.com/callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović i supruga Ognjena Amidžića važi za jednu od najlepših TV lica.  Ona se porodila 9. marta i na svet donela njihovog sina Peruna. Mina je od Ognjena mlađa 17 godina, a ta razlika im ne smeta da u braku budu složni i funkcionišu kao par. Ognjen ima 48 godina, a Mina 31, a očigledno godine su samo broj.

Oni su se upoznali, a kasnije i zavoleli kada je on tražio voditeljku za svoju emisiju. Mina ga je odmah očarala te je ubrzo dobila posao zbog neverovatnog talenta koji je pokazala na kastingu. Nakon braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, voditelj je izgovorio "da" prelepoj Mini i od tada žive bajku.

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh) - rekao je tada Ognjen.

Trenutno, Mina je na porodiljskom bolovanju, a slobodne trenutke koriste za odmor. Uputili su se na Kipar odakle dele fotografije. Tamo su već nekoliko dana, a Mina skoro svakodnevno deli kako se provode. Osim što je podelila i nekoliko Ognjenovih fotografija sa kratkim opisima, objavila je i neke svoje. Primećujemo da iako je u jednodelnom bikiniju, Mina izgleda fantastično. Porodila se pre pet meseci, a uzak struk i vitke noge su u prvom planu.


Iako je sama fotografija po malo mutna, obline se jasno ocrtavaju. Očigledno, tačno je da te majčinstvo promeni i da je svaka žena sve lepša i lepša, što je slučaj i sa prezgodnom Minom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)