Telo

NIKOLINA PIŠEK UŠLA U 6. DECENIJU, ALI FOTKE U BIKINIJU PRŠTE: Ima duge noge i tanak struk - oborila je internet! (FOTO)

Mnogi su očekivali da će se povući iz javnosti, a onda je napravila pometnju na mrežama!

15.07.2024 12:13

NIKOLINA PIŠEK UŠLA U 6. DECENIJU, ALI FOTKE U BIKINIJU PRŠTE: Ima duge noge i tanak struk - oborila je internet! (FOTO)
ATA images

Nikolina Pišek (51) nastavlja da intrigira javnost svojim provokativnim izdanjima i stilom, što je nedavno dostiglo vrhunac njenim najnovijim fotografijama. Voditeljka je nedavno najavila selidbu u novi dom, a sada je odlučila da pokaže kako uživa u vrelim letnjim temperaturama.

Nikolina je nedavno podelila seriju provokativnih fotografija na društvenim mrežama, koje su brzo postale glavna tema medijskih izveštaja. Mnogi su očekivali da će se poptuno povući iz javnosti nakon smrti pokojnog muža, ali ona je odlučila da još jednom pokaže svoju samouverenost i ponosno se fotografiše u svom novom, sređenom domu.

Instagram/printscreen/nikolina_pisek

Nikolina Pišek grmi u bikiniju

Njen odlučan nastup i dve vrele fotografije u kupaćem kostimu, izazvali su brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Instagram/printscreen/nikolina_pisek

Nikolina Pišek u svom novom domu

U minijaturnom bikiniju, Nikolina je istakla svoje obline, pokazujući telo koje, prema mišljenju mnogih, izgleda gotovo savršeno i nakon dva porođaja. Golišava, bosa i sa razbarušenom kosom, voditeljka je zračila samopouzdanjem, a mnogi su u komentarima naglasili da njena figura može da parira i svetskim modelima.

Ove fotografije su dodatno pojačale njen status kao jedne od najintrigantnijih javnih ličnosti. Njen svaki korak se prati, a ona uživa da deli sa javnošću kako sada živi svoj život. Kako pišu mnogi u komentarima, drago im je što se oporavila od tragedije, jer ipak, njoj je bilo najteže nakon smrti supruga. 

- Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš. Ja na moju žalost jesam donekle javna osoba, neko je dobro izvukao paralelu i rekao javna osoba kao javni klozet, ja ne želim biti javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svako ko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Niko mi ne bi zamerio da radim bilo kakav drugi posao… Da sedim u neku kancelariju i radim za računarom, niko se ne bi užasno uznemirio što bi se ja nakon nekog vremena krenula baviti svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam se ja počela baviti svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao – tako da je to bilo neprimereno, ispričala je ona o najtežim danima u svom životu.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)