Telo

MILICA PAVLOVIĆ SE PREPOLOVILA! Izgorela i crvena, navukla je najmanji bikini koji ćete videti, a telo DESETKA (FOTO)

Skinula se pevačica.

10.07.2024 19:40

MILICA PAVLOVIĆ SE PREPOLOVILA! Izgorela i crvena, navukla je najmanji bikini koji ćete videti, a telo DESETKA (FOTO)
Instagram / senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović nakon uspešne turneje i koncerta u Zagrebu nije otputovala daleko, već odmara u Srbiji. Ona se uputila na Rtanj. Na planini Milica puni baterije, a društvo joj pravi drugarica. Iako možda očekujete da je Milica otišla na neku luksuznu destinaciju, ona se odmara na našoj planini i dane provodi pored bazena sunčajući se. Očigledno, to je njen način da se odmori od svih obaveza koje je imala tolikom vremena. Za razliku od drugih pevača koje biraju ekskluzivne i skupe destinacije, ona je dala priliku Srbiji.

Milica je objavila nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama i pokazala kako se odmara. Primetno je da je pevačica smršala, te da joj se sada svaki mišić ocrtava. Neki bi rekli da je "preterala" te da je sada izuzetno mršava, a dosta njih se pita da li je i ona podlegla trendu. U poslednje vreme, poznate dame pribegavaju korišćenju Ozmepika, popularnog leka koji treba prvenstveno da pomogne osobama koje imaju dijabetes. Određene poznate ličnosti su ga koristile i same su to priznale poput Skota Disiga, Šeron Ozborn,  Robija Vilijamsa, a mnogi su tvrdili i da ga je koristila i Kim Kardašijan.

Milica nikada nije priznala niti pričala na temu zloupotrebe Ozmepika za mršavljenje.

Ona je danas objavila novu fotografiju u bikiniju, a osim što je primetno da je izgorela od sunčanja, Milica ima perfektnu liniju. Svaki mišić joj se ocrtava, a noge su priča za sebe. Lepim komentarima su je "častili" i njeni fanovi koji su oduševljeni njenim fizičkim izgledom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)