Telo

KAD SE JELENA ĐOKOVIĆ RAZGOLITI SUNCE GREJE I KADA GA NEMA: Ovako izgleda kada žena nema komplekse (FOTO)

Supruga tenisera zahvaljujući strogom načinu ishrane može da se pohvali mišićima.

06.07.2024 20:06

KAD SE JELENA ĐOKOVIĆ RAZGOLITI SUNCE GREJE I KADA GA NEMA: Ovako izgleda kada žena nema komplekse (FOTO)
Instagram-printscreen-jelenadjokovicndf

Supruga tenisera Novaka Đokovića Jelena privlači pažnju svakim svojim potezom. Svaka njena izjava intrigira javnost, a najviše govori o deci i načinu na koji ih vaspitava. Novak i Jelena su godinama u skladnom braku, a zajedno imaju dvoje dece, Stefana i Taru. Prvo, oni su se tri godine družili, a onda postali i par. Išli su zajedno u srednju školu koju je Novak Đoković prezirao, a u pitanje je sportska gimnazija. Jelena je tada trenirala takođe, a volela je atletiku.

Jednom prilikom su ispričali da su se upoznali tako što mu je na jednom turniru pomagala da reši ukrštene reči, kao i da je teniser bio dugo zaljubljen u nju pre nego što su stupili u vezu.

- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - objasnio je teniser u jednom intervjuu za strane medije.

 

Venčali su se pre 10 godina na Svetom Stefanu i od tada žive bajku. Sada, deceniju kasnije, par svaki trenutak koristi da uživa zajedno.

Takođe, tokom godina Jelena je ostala odana istom stilu oblačenja. Uvek je elegantna, a vitka je zahvaljujući načinu ishrane koju praktikuje sa teniserom. Poznato je da su vegani i da u istom stilu vaspitaju decu. Jednom prilikom, Dijana, Novakova majka je istakla da Stefan i Tara najčešće traže da im spremi palačinke, a kada ih pita da li žele bezglutenske ili normalne, deca uvek traže normalne.
 

Instagram/jelenadjokovicndf

Kako Jelena izgleda u kupaćem kostimu


Jelenu u poslednje vreme uvek viđamo u haljinama i poslovno obučenu, a nekada imamo priliku da vidimo i kako izgleda kada se supruga tenisera malo razgoliti.

Vešti paparaci više puta su ih uhvatili kako se provode na plaži, a njene fotografije uvek izazovu lavinu komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)