Telo

GLUMICA SE RAZGOLITILA I SVIMA SU VILICE PALE: Iva (46) žari i pali u crvenom bikiniju, niko ne skida pogled s jednog

"Konačno prava fotka!"

18.06.2024 19:35

GLUMICA SE RAZGOLITILA I SVIMA SU VILICE PALE: Iva (46) žari i pali u crvenom bikiniju, niko ne skida pogled s jednog
Instagram-printscreen-ivastrljicofficial

Glumica Iva Štrljić (46), ćerka legendarnog glumca Milana Štrljića, sve više privlači pažnju fotografijama na svom Instagram nalogu. Ona je tako u jednoj od poslednjih objava postavila serijal fotografiju na kojima je prilično golišava, budući da je u kupaćem kostimu, pa je raspalila maštu brojnih fanova. 

Glumica je poznata po dugoj talasastoj plavoj kosi, dok su šiške odavno njen zaštitni znak. Fotografisala se na ivici bazena u crvenom bikiniju, a malo je reći da su fotografije zapalile internet. Primetno je da je Iva već uspela da “nabaci” ten, dok je ponela i naočare za sunce mačkastog okvira koji joj savršeno pristaje. Malo ko je mogao da skrene pogled sa njenog bujnog dekoltea, a na telu bi joj pozavidele i duplo mlađe dame.

- Plivam zimi, plivam leti, obožavam plivanje i zato je za bazen uvek pravi trenutak - dodala je ona u opisu.

Njen Instagram nalog je u trenu planuo, a najveći broj reakcija bio je u vidu srca, ruža i zaljubljenih smajlija.

- Prelepa si.

- Lepa i zgodna, kao i uvek.

- A kad plivaš, atribute ne možeš da skrivaš.

- Dama u crvenom.

- Crveno, volim te crveno!

- Konačno prava fotka!

Glumica je priznala da se prilično pomuči da bi održala ovakvu liniju, te da nije sve dar majke prirode, kako se ponekad čini.

- Lagala bih vas kada bih rekla da je sve to genetika, već je u pitanju veliki trud. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja kaldrma fitnes. Volim aparate za telo, posebno venus, obožavam saune i masaže, radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću. Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja - bila je iskrena svojevremeno Iva za medije, a rezultati su očigledni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)