Telo

"ŽELIM DA IZVADIM REBRA, POVEĆAM GRUDI I PRONAĐEM LJUBAV": Na operacije je potrošila 90.000 evra i ne zaustavlja se

Manekena ima planove i ne zanimaju je negativna mišljenja

28.04.2024 19:40

"ŽELIM DA IZVADIM REBRA, POVEĆAM GRUDI I PRONAĐEM LJUBAV": Na operacije je potrošila 90.000 evra i ne zaustavlja se
Profimedia

Manekenka nazvana "barbi iz stvarnog života" troši 80.000 funti ( oko 93.000 evra) na kozmetičke operacije i želi da joj se sledeće uklone delovi rebara kako bi imala još uži struk. Ešli Kimberli Kloe Skonet potrošila je pravo bogatstvo na svoj izgled u pokušaju da oponaša popularnu dečiju igračku Barbiku.

Ova 28-godišnjakinja je u proteklih 10 godina imala tri povećanja grudi, dve rinoplastike, brazilsko podizanje zadnjice, botoks, lisičije oči i podizanje obrva. I nije završila, njen krajnji cilj je da postane ljudska lutka veštačkog izgleda.

Profimedia

Ešli se sprema za jednu od brojnih operacija kojom želi da promenim izgled

- Želim da idem dalje i dalje sa operacijom. Moja sledeća operacija biće uklanjanje rebara i povećanje grudi, kao i smanjenje struka kako bih imala najmanji struk. Za mnoge ljude, estetski sam preterala, ali za druge, ja sam primer koji treba slediti i žena koju treba obožavati. Želim da se osećam kao ja sve vreme i da uvek radim ono što želim da radim. Uključujući i stalnu želju da promenim svoj izgled - poručuje ova devojka u intervjuu za What's The Jam. 

Ešli iz Italije imala je prvu operaciju sa 18 godina kako bi joj povećala grudi jer su bile „veoma male“. Bila je "fascinirana" Pamelom Anderson i inspirisana da ponovo stvori  takav izgled. Iako ne žali ni za jednu od svojih procedura, to je izazvalo neke probleme u njenom ljubavnom životu.

 

 

-Jedini pogrešan izbor koji sam napravila je da posvetim vreme momcima koji nisu zaslužili moje vreme. Neki muškarci[žele samo da izađu sa mnom zbog mog sjajnog izgleda i želje da imamo intimne odnose. Tražim pravu ljubav i jedva čekam da se venčam. Moj idealan muškarac mora biti dobra, ljubazna i iskrena osoba, sa odličnim smislom za humor. Uprkos mom izgledu, ja sam devojka sa zlatnim srcem koja ima toliko ljubavi da da - zaključila je ova Barbi iz realnog života.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Aleks

03.05.2024 13:52

verovarno je kasno, ali kad bi mogla da ugradi 2 grama mozga, mozda bi od nje nesto ispalo...