Telo

TRUDNICU IZBACILI IZ TERETANE ZBOG MAJICE U KOJOJ JE VEŽBALA: Kad čujete šta joj je vlasnik rekao, zanemećete od šoka (VIDEO)

Ovaj snimak pregledalo je više od pet miliona.

10.03.2024 11:10

TRUDNICU IZBACILI IZ TERETANE ZBOG MAJICE U KOJOJ JE VEŽBALA: Kad čujete šta joj je vlasnik rekao, zanemećete od šoka (VIDEO)
tiktok/printscreen/emiandandrew

Trudnica Emi Romero otkrila je svoje neugodno iskustvo koje je doživela u teretani, a njena priča postala je viralna prikupivši gotovo pet miliona pregleda i pola miliona lajkova. Emi, koja je u to vreme bila u petom mesecu trudnoće, u viralnom videu je na TikTok-u objasnila je kako se pojavila u teretani noseći kratki top bez rukava.

Kako je dalje ispričala, teretana koju koristi uglavnom je namenjena bodibilderima i da su većina članova muškarci. Iako se na zidovima teretane nalaze fotografije bodibilderki u bikinijima, teretana ne dopušta vežbanje u sportskom grudnjaku, stoga je Emi odlučila da nosi majicu bez rukava. 

tiktok/printscreen/emiandandrew

Ispovest izbačene trudnice

U snimku je objasnila kako joj je vlasnik teretane prišao i rekao: "Moja žena ima problema s onim što trenutno nosiš" te da je vlasnica insistirala da mora obući top, iako je Emi ponovila da nosi top, a ne sportski grudnjak i ukazala na druge žene u teretani koje su nosile sličnu odeću kao ona. Bodibilderka tvrdi kako joj je vlasnik naposletku rekao kako joj "možda ni ne treba članstvo" u njegovoj teretani, na što je odgovorila kako ni ne želi da vežba u teretani koja je tako tretira. 

 

 

- Pokušavala sam da iskažem poštovanje, ali, iskreno, bilo je prilično uvredljivo - zaključila je, a mnogi su stali u njenu obranu. 

- Zašto uopšte postoji dress code?

- Ko je još instinktivno zakolutao očima čim je čuo reči 'žena vlasnika' i 'kratki top'".

- Supruga nije imala problema s tvojom odećom... Imala je problem s tim što si neverovatno prekrasna - samo su neki od komentara ispod snimka ove lepe trudnice.

Emino iskustvo pokrenulo je širu raspravu o rodnoj ravnopravnosti i pravilima oblačenja u prostorima za vežbanje. Ono služi kao podsetnik na važnost stvaranja inkluzivnih okruženja u kojima se pojedinci osećaju poštovano i udobno dok ostvaruju svoje fitnes ciljeve.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)