Telo

URADIO JE TETOVAŽU NA ARAPSKOM JEZIKU, A ONDA SAZNAO NJENO ZNAČENJE: Kada je otkrio šta mu piše na telu, mislio je da se neko opasno našalio!

Posledica jedne nepromišljene odluke.

13.02.2024 09:30

URADIO JE TETOVAŽU NA ARAPSKOM JEZIKU, A ONDA SAZNAO NJENO ZNAČENJE: Kada je otkrio šta mu piše na telu, mislio je da se neko opasno našalio!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@jordycrayy

Tetoviranje je poslednjih gotovo deceniju doživelo svoju ekspanziju, te ćete retko i sresti nekoga ko telo nije ukrasio nekim crtežom. Neki govore da je ovo bolan proces, drugi da je samo malo neprijatan ali nisu svi podjednako zadovoljni radom kada izađu iz salona.

Mladić po imeni Džordan ispričao je svoje iskustvo nakon što je tetovirao veliku tetovažu na rebrima. On je zamolio svog tatu artista da mu napiše ''nema žaljenja'' na arapskom jeziku jer je verovao da pod tim sloganom i živi.

Pixabay

Uradio je tetovažu, a onda saznao njeno znacenje

 

Džordan je postao predmet interesovanja javnosti nakon što je otkrio da njegova ogromna arapska tetovaža ne znači ono što je prvobitno mislio. Umesto željenog "nema žaljenja", on je saznao da zapravo na svom telu nosi ime "Stefani". Ova neobična priča otkriva koliko jedan trenutak nepažnje može imati dugotrajne posledice.

 

 

Prepričavajući kako je to otkrio, rekao je da je u klubu s prijateljem koji je je imao devojku koja razume arapski.

-Bilo je troje ljudi koji su govorili arapski i to su potvrdili. Neko ih je čak pitao zezaju li me, ali oni su rekli: ''Ne. To stvarno znači Stefani'' Čak sam i guglao ''Stephanie'' na arapskom i dokazao da je to zaista ono što mi je tetovirano - ispričao je Džordan svoje veoma neprijatno iskustvo.

Napomenuo je i da za ovu grešku nije kriv tatu majstor:

- Želim reći da tatu majstor uopšte nije kriv. Ja sam. Nisam dovoljno istraživao. Mislim da sam bio pijan kad sam napravio tetovažu. Tog dana sam guglao ''bez žaljenja na arapskom'' i tetovirao prvo što sam vidio - rekao je mladić.

Ova priča nas podseća da pažljivo razmišljamo o svojim odlukama, posebno kada je reč o trajnim promenama na našem telu. Džordanova priča takođe naglašava važnost istraživanja i pažljivog razmatranja pre donošenja odluka koje mogu imati dugoročne posledice.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)