Lice

TETOVIRAO JE LICE U ŽELJI DA IMPRESIONIRA DEVOJKU: Usledilo je ono čemu se nije nadao, pa sad moli za pomoć! (FOTO)

Nepromišljene odluke često nose dugoročne posledice.

08.02.2024 15:15

TETOVIRAO JE LICE U ŽELJI DA IMPRESIONIRA DEVOJKU: Usledilo je ono čemu se nije nadao, pa sad moli za pomoć! (FOTO)
Pixabay

Tetoviranje zbog drage osobe postalo je trend posebno među mladima. Tetovaža na telu najčešće simbolično predstavlja nešto što je važno onome ko tatu nosi. Ipak, tetoviranje po licu prilično je neobično posebno zbog sobe koju poznajete svega tri dana. Jedan muškarac je to ipak uradio, iako ne u svesnom stanju.

Ovaj mladić je odlučio da tetovira srce ispod oka kako bi impresionirao devojku koju je poznavao svega tri dana. Kasnije je objasnio da je ta veza bila veoma toksična i da nije potrajala. Nakon što su se razišli, odlučio je da se reši ove tetovaže koja mu je postala teret. Priznao je da je ta tetovaža urađena čak na suprotnom mestu od onoga gde je želeo.

Pixabay

Istetovirao se pa se pokajao

- Uradio sam ovo srce na obrazu kako bi se slagalo uz srce te devojke. Međutim tatu majstor mi je istetovirao srce na pogrešnom obrazu. Te večeri sam uradio još tri tetovaže, a ničega se ne sećam jer sam te noći bio mrtav pijan. Molim vas, recite mi postoji li neki način za uklanjanje tetovaže, kod kuće recimo - upitao je on na Fejsbuku, a o tome je pisao i San.

U grupi na Fejsbuku ljudi su mu pružili različite savete. Jedan od njih je sugerisao da se obrati istom salonu gde je tetovažu i uradio i zatraži laserko uklanjanje, budući da su mu istetovirali pogrešan obraz i tetovirali ga pijanog. Drugi su ga upozorili da je bolje izbegavati pokušaje uklanjanja kod kuće, ako želi da zadrži zdravu kožu.

printscreen-Facebook

Istetovirao srce zbog devojke koju poznaje 3 dana

Komentari su se smenjivali na njegovom Fejbuk nalogu.

- Ko još tetovira pijane ljude?

- Pravo je pitanje ko tetovira lice zbog devojke koju poznaje svega 3 dana.

- Ovo je moguće skinuti samo laserom.

-  Zato ne treba donositi ovakve ishitrene odluke posle kojih sledi kajanje.       

BONUS VIDEO:

Komentari (0)