Telo

OVA LEPOTICA ZALUDELA JE FUDBALERE I MMA BORCE: Emili izgleda savršeno, a kad otkrijene njenu šok tajnu i sami ćete trljati oči u neverici (VIDEO)

Naizgled ima lice, telo i život na kojem bi joj svi pozavideli.

02.01.2024 20:02

OVA LEPOTICA ZALUDELA JE FUDBALERE I MMA BORCE: Emili izgleda savršeno, a kad otkrijene njenu šok tajnu i sami ćete trljati oči u neverici (VIDEO)
shutterstock.com

Emili Peligrini, dvadesetjednogodišnja senzacija na Instagramu koja živi u Italiji, privukla je pažnju preko 135 hiljada pratilaca svojim svakodnevnim detaljima iz života. Prozvana modelom i viralnom senzacijom, njeni postovi, u kojima pozira u donjem vešu, ostavili su njenih obožavalaca zadivljenim njenom lepotom. Međutim, postoji jedan mistični problem.

Naime, Emili nije stvarna. Kreirana od strane osobe koristeći veštačku inteligenciju, "Emili" je uspela da zaradi više od 10. 000 dolara za samo šest nedelja objavljivanjem postova generisanih veštačkom inteligencijom. Kreator je podelio:

 

 

- Zatražio sam od ChatGPT da opiše san svakodnevnog čoveka o idealnoj ženi. Dobio sam odgovor koji opisuje devojku smeđe kose i dugih nogu. Napravio sam je prema tom opisu. Želeo sam da bude privlačna, atraktivna i što je moguće realističnija - objasnio je kreator ovog profila.


Značajno je da su različiti bogati pojedinci, ne znajući da nije stvarna, obratili pažnju na nju. Jedan profesionalni fudbaler čak je poslao Emili poruku na Instagramu, pitajući: "Kako je moguće da tako lepa devojka nema dečka?" Osim toga, fudbaler, navodno velika zvezda u Nemačkoj, nastavio je da pita AI model da li koristi druge aplikacije za dopisivanje.

 

 

Zanimljivi kontakti i iluzija stvarnosti

Zagonetna privlačnost Emili, AI-generisane ličnosti, dovela je do toga da različiti ljudi kontaktiraju sa njom. - Slučajevi se razlikuju od platforme do platforme. Fudbaleri, milijarderi, MMA borci i teniseri kontaktiraju je putem Instagram poruka. Oni veruju da je stvarna, pozivaju je u Dubai i na skupe restorane - otkrio je njen neimenovani tvorac.

Međutim, iako Emili izgleda kao da vodi raskošan život, osoba iza njenog profila vodi mnogo manje glamurozan život.

- Na početku, radio sam 14 do 16 sati dnevno da bih pronašao najbolje programe za njeno lice, telo i fotografije. Sada radim osam sati dnevno. Retko izlazim - otkrio je.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)