Telo

SVI SU GLEDALI U OVU DEVOJKU: Atraktivna plavuša je mislila da se dive njenoj lepoti, a onda je pocrvenela od sramote! (VIDEO)

Nezgoda joj se dogodila u auto-perionici na radost radnika i muškaraca koji su se tu zadesili.

28.12.2023 16:00

SVI SU GLEDALI U OVU DEVOJKU: Atraktivna plavuša je mislila da se dive njenoj lepoti, a onda je pocrvenela od sramote! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@tyler.tyburski

Tejlor Loren je tiktokerka koju na ovoj mreži prati više od 300.000 ljudi. Ova plavokosa lepotica često privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Mešutim, uprkos svog samopouzdanju i izgledu Tejlor je priznala da se i njoj dešavaju situacije kada bi najradije u zemlju propala od stida.

 

 

Nezgoda u auto-perionici

Kako je ispričala u video snimku koji je postavila na ovoj društvenoj mreži nedavno je imala jednu vrlo neprijatnu situaciju koja joj se dogodila u auto-perionici gde je prala svoj luksuzni automobil.

- Bila sam baš slatko obučena u trenerku i bodi koji je imao duboki dekolte. Dok sam čekala da se auto osuši primetila sam da svi zure u mene. Bila sam uverena da se svi dive mojoj lepoti sve dok nisam pogledala ka svojim grudima i pocrvenela od stida. Moja desna dojka je bukvalno ispala iz dekoltea i visila je napolju. Mladić pored mene me je pogledao i osmehnuo se kao i radnik u perionici. Htela sam da propadnem u zemlju od sramote - priznala je Tejlor. 

Na brzu je popravila dekolte i nasmejala se samoj sebi. Ona ističe da je svesna da se nezgode dešavaju iako ona ne volim ovakvu vrstu pažnje.  

- Ako ste bili čovek u Audi A4 pored mene u perionici juče, dobili ste besplatan šoua. Obično ljudi plaćaju za ovo, zar ne? Mislim da mi je ipak vreme za novi bodi - rekla je ona na kraju uz osmeh. 

Ova nezgoda je podsetnik da čak i najsamouverenije osobe mogu doživeti neprijatne situacije, ali je važno zadržati smisao za humor. Ona je pokazala da je sposobna da se našali na svoj račun i da se izdigne iznad neprijatnosti. 

Usledili su brojni komentari ispod njenog posta.

- Zašto ti niko nije rekao šta se dešava?

- Vreme je da promeniš auto-perionicu.

- Nemoj da se nerviraš, nezgode se dešavaju. I meni se dogodilo nešto slično.

- Mogu samo da zamislim koliko su muškarci uživali u pogledu.

- U kojoj auto-perionici pereš kola? Setio sam se da bih i ja mogao da dođem da operem svoj auto - bili su neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)