Telo

NAŠALILA SE NA SOPSTVENI RAČUN I ZAPALILA MREŽE: Snimak je izazvao salve smeha, žene je obožavaju a evo i zbog čega!" (FOTO+VIDEO)

Bruk Peintin dobija brojne pozitivne komentare i žele da budu poput nje.

17.11.2023 20:00

NAŠALILA SE NA SOPSTVENI RAČUN I ZAPALILA MREŽE: Snimak je izazvao salve smeha, žene je obožavaju a evo i zbog čega!" (FOTO+VIDEO)
Instagram-brookepaintain

Mnoge dame koje imaju višak kilograma osećaju se neprijatno u kupaćim kostimima ili u uskoj letnjoj garderobi. One jedva čekaju hladnije zimske dane kako bi svoje mane mogle da sakriju ispod široke garderobe.

Bruk Peintin (20) nije jedna od njih. Naime, ova devojka koju na Tik Toku prati 600.000 ljudi rešila je da sve svoje nedostatke prikaže javno. Iako ima veći stomak i opuštene grudi ona sa neverovatnim samopouzdanjem prihvata svoje mane, čak se i šali na sopstveni račun. 

Bruk rešila da se našali na račun svojih velikih, opuštenih grudi, pa je došla na ideju da ispod jedne dojke stavi teniski reket, dok je ispod druge uspela da “uglavi” čak i ranac. Snimak je postao viralan, a mnogge žene počele su da je oponašaju stavljajući ispod dojki razno kuhinjsko posuđe što je naišlo na salve smeha među pratiocima.

- Samo jedan od načina da prihvatite i prigrlite svoje opuštene grudi, morala sam da uradim ovo - dodala je u snimku ova duhovita Tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

Video koji je pobrao najviše simpatija je pak onaj na kome se Bruk ogleda u ogledalu posmatrajući svoj malo ispupčen stomak. Ona deluje kao da ima tužan i nesuguran izraz lica zbog navodne zabrinutosti zbog nekog kilograma više koji se, izgleda, vidi na njenom stomaku. Međutim već naredne sekunde niz njeno lice se proteže širok osmeh i ona zadovoljno miluje svaki svoj kg viška na stomaku. Snimak ima jasnu poruku da ukaže da niko nije savršen i da bi trebalo da prihvatimo svoje telo kakvo god da je. 

- Devojke izgledaju nesigurno kad god pogledaju svoje telo, ali ne i ja - piše u opisu videa.

 

Ovaj video snimak je pregledan neverovatnih 8 miliona puta, ima blizu milion sviđanja i prosleđen je 16.000 puta, dok su se komentari ređali.

- Volela bih da imam tvoj optimizam kada je telo u pitanju.

- Samo napred, devojko, svet je na tvojoj strani.

- Divno izgledaš, imaj u vidu da niko nije savršen.

- Zbog tebe sam zavolela svoje telo.

- Ti si toliko pozitivno uticala na mene, pomogla si mi više nego moj psiholog ili bilo ko iz moje porodice.

- Zbog tebe sam zavolela svaki svoj gram viška, hvala ti divna devojko!

 

@brookepaintain

BOTH VERSIONS ARE JUST AS BEAUIFUL AND BOTH VERSIONS ARE JUST AS WORTHY OF SELF LOVE❤️‍🩹 i remember the days of covering my tummy with a pillow when i’d sit down..🥹 whats to be ashamed of my squishy lil cuddly tum??? its fuelled and thriving and thats the main thing!!😌 ♬ original sound - nada

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)