Telo

SEDELA JE NA KLUPI KADA JOJ JE PRIŠAO MUŠKARAC I POKAZAO JOJ JEDNU FOTOGRAFIJU: Odjednom je počela da se skida, nastao je kolaps nasred ulice, svi su gledali u neverici (VIDEO)

Devojka je ponosno prošetala samo u donjem vešu.

08.09.2023 18:58

SEDELA JE NA KLUPI KADA JOJ JE PRIŠAO MUŠKARAC I POKAZAO JOJ JEDNU FOTOGRAFIJU: Odjednom je počela da se skida, nastao je kolaps nasred ulice, svi su gledali u neverici (VIDEO)
tiktok/ henryjimenezkerbox

Nije retkost videti zgodnu manekenku kako šeta u izazovnim modelima na modnoj pisti pokazujući svoje izvajano telo. Ovakva izdanja uglavnom vidimo na nekim ekskluzivnim modnim smotrama. Međutim, takve situacije nasred ulice zaista nisu uobičajene. 

Model Kristi Val je ujedno profesionalna plesačica, fitnes instruktorka i osnivač "The Baldtourage". Kristi je odrasla u Vest Česteru, Pensilvanija, ali trenutno živi u Los Anđelesu, Kalifornija. Po završetku fakulteta, Kristi je dijagnostikovana alopecija.Ova različitost poatala je njena prednost koja je izdvaja od ostalih. 

tiktok/ henryjimenezkerbox

Kristi Val dobila ponudu za fotografisanje

Sada je privukla veliku pažnju kada je usnimljena dok uživa nasred ulice ispijajući kafu. U jednom trenu prilazi joj muškarac koji joj pokazuje mobilni telefon i onda oduševljeno gleda u ono što joj je mladić pokazao. Sledeći kadar snimka koji je objavljen na Tiktoktu pokazuje Kristi kako ulazi u montažnu svlačionicu i skida sve sa sebe. Odjednom je vidimo u minijaturnom donjem vešu bele nijanse kako ponosno pokazuje svoje izvajano telo. 

 

@henryjimenezkerbox So happy i got to meet this beautiful angel @CHRISTIE VAL ✨🤍 bts by @Kaseykerbox ♬ Stronger (What Doesn't Kill You) - Kelly Clarkson

 

Na sebe stavlja velika krila poput onih koje nose modeli Viktorijinih anđela i kreće u svoj zavodljivi hod ulicom. Ova scena izazvala je veliku buru. Prolaznici su se zaustavljali i fotografisali je, muškarci su upijali božanstveni prizor koji im se odvijao pred očima.

Ovaj snimak na TikTok-u prikupio je više od 400.000 lajkova i skoro 3.000 komentara. 

- Prelepa je i puna samopouzdanja.

- Izgleda divno u svakom izdanju.

- Reakcije prolaznika su potpuni hit.

- Ovo je dokaz da svako može biti "Viktorijin anđeo".

- Zaista izgleda kao anđeo - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)