Telo

ONA NOSI VELIČINU 3XL I PORUČILA JE ONLAJN MINI HALJINICU OD 17 EVRA: Nije ni sanjala šta će zateći u paketu, pokazala je svim pratiocima o čemu se radi! (VIDEO)

Rejčel Spajser je Tiktokerka koju prati više od 2 miliona ljudi i to zato što na popularnoj društvenoj mreži deli savete kako da se obuku devojke s građom poput njene i izgledaju atraktivno.

04.04.2023 17:01

ONA NOSI VELIČINU 3XL I PORUČILA JE ONLAJN MINI HALJINICU OD 17 EVRA: Nije ni sanjala šta će zateći u paketu, pokazala je svim pratiocima o čemu se radi! (VIDEO)
TikTok-rachelspicer_

Žene koje su krupnije građe veoma teško pronalaze garderobu u svojoj veličini, a da im se dopada. Takođe, često se ispostavlja da je XL maksimalna veličina što se tiče 90% brendova, tako da pojedine dame zaista imaju ozbiljnih problema da pronađu odeću koja im odgovara. Takozvana plus sajz garderoba postoji samo kod pojedinih brendova i to u ograničenim serijama. Elegantne haljine pak totalno je nemoguće naći u mladalačkim dezenima, a u veličini, na primer, 3XL.

Rejčel Spajser ima tek 25 godina, a nosi veličinu 46 ili 3XL. Nju na TikToku prati čak 2 miliona i 300.000 ljudi, pre svega jer objavljuje sadržaj koji se tiče garderobe i stajlinga za krupnije devojke. U jednom od svojih snimaka ona je otkrila da treba da ima proslavu uoči godišnjice veze sa dečkom Skotom, pa je tražila adekvatnu haljinu za tu priliku. Ipak, logično je bilo da je izbor ili bio ograničen ili su haljine bile preskupe, ali je ona na kraju ipak našla nešto ju je oduševilo.

Posebno se obradovala jer je dugo većala da li da haljinu poruči sa jedne onlajn prodavnice i na kraju je presekla samo jer nije bila skupa. Naime, kratka crna haljina u njenoj veličini koštala je samo oko 17 evra, ali je snižena na oko 17 evra. Pošto je porudžbina stigla ova dama nije mogla da dočeka da istog trenutka isproba haljinu budući da nije gajila neke nade za tu cenu i prodavnicu koja posluje jedino putem interneta. 

@rachelspicer_ lil OOTN from last night that i forgot to post💚 #chintok #ootd #ootn #scottish #fyp ♬ original sound - Rachelspicer_

Haljina je bila na tanke bretele, otvorenog, ali ne i preteranog dekoltea, dok se širila u A kroj ostajući u mini dužini. Sam materijal najverovatnije nije ni svila ni saten, ali izgleda poput toga budući da ima visok sjaj. Pošto ju je probala, Rejčel je bila, jednom rečju, oduševljena. Rešila je da upravo nju obuče za godišnjicu, a uparila ju je sa crnim čarapama i martinkama. Kosu je delimično uvila u lokne i našminkala se diskretno.

- Oduševljena sam modelom ove haljine. Totalno me vizuelno sužava u struku, a sa poštarinom me je koštala svega 17 evra! Planiram da poručim u svim bojama koje postoje, ovo je najbolja haljina koju sam kupila u poslednjih nekoliko godina, još po ovoj ceni! - napisla je ona, a preneo San.

Pojedini su jedino bili zbunjeni iz kog razloga je ona rešila preko takve haljine i za godišnjicu da ponese sportsku jaknu na kopčanje koja je pored svega sa dezenom lika iz crtanog filma Sunđer Bob Kockalone.

- Naruči u svim bojama, haljina je fenomenalna -

- I ja sam videla tu haljinu, ali sam se dvoumila da li da poručim. Međutim, sada sam ubeđena i poručujem odmah! -

- Možda sužava u struku pošto je crna boja, ali svakako dezen je dobar -

- Prelepa si u njoj -

- Tebi sve lepo stoji, nikad ne bih rekla da nosiš veličinu 46 -

- Nadam se da je dečko bio oduševljen -

- Sve je super sem jaknice sa Sunđer-Bobom - glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara. 

@rachelspicer_ lil OOTD for Ed Sheeran💚 HAPPY BLOODY TUESDAY CHICKENS🐠💋 #chintok #ootd #ootn #scottish #fyp ♬ original sound - Rachelspicer_

BONUS VIDEO:

Komentari (0)