Telo

OVAKVOG VATROGASCA JOŠ NISTE VIDELI: Njene grudi "prelivaju" iz uniforme, a kada se razgoliti jasno je da od veša nema ni reči! (FOTO/VIDEO)

Anike Ekina je poznata po spasavanju života, ali uskoro planira da se potpuno posveti sviranju saksofona, na razočaranje mnogih.

20.02.2023 11:01

OVAKVOG VATROGASCA JOŠ NISTE VIDELI: Njene grudi "prelivaju" iz uniforme, a kada se razgoliti jasno je da od veša nema ni reči! (FOTO/VIDEO)
instagram-anike.offical

Ovakvog vatrogasca još niste videli! U pitanju je Nemica Anike Ekina (36) koja je sreću okušala u spašavanju tuđih života od požara, ali i kao muzičarka, saksofonistkinja i glumica i čini se da joj sve podjednako dobro ide. Tu ženu na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a mnogi od njih smatraju da je upravo njen izgled zaslužan za njenu milionsku popularnost. Anike ima kratku plavu kosu, a često se brije i do glave, što je postao njen zaštitni znak. Na pojedinim snimcima ona čak ima periku od duge plave kose, ali mnogi njeni fanovi je favorizuju upravo sa skroz kratkom kosom, budući da je tako unikatna.

Anike je pažnju javnosti privukla i nesvakidašnjim životnim pozivom. Mnogi komentarišu da je pitanje koliko je pravih, a koliko lažnih požara u Nemačkoj, ukoliko se uzme u obzir da se zna da ta vatrena Nemica dolazi u spasavanje. Primetno je da je Ekina svoje poprsje ojačala silikonima, tako da se na njenom profilu među brojnim fotografijama ne može naći nijedna na kojoj ona nije ili samo u brushalteru ili gde je prikrila grudi, ali ispod ne nosi brushalter tako da joj se bradavice jasno iscrtavaju.

Ona je, pak, otišla još korak dalje, tako da je naučila da pomera čas jednu čas drugu dojku, što izgleda da je mnogima veoma interesantno, budući da ona to skoro na svim snimcima radi. Mnogi pretpostavljaju da će vrhunac finansija ona naći upravo na OnlyFans platformi za odrasle, ali zasad je ta Nemica zadovoljna kako izgleda u vatrogasnoj odeći, iako najavljuje da bi se uskoro moglo desiti da okači vatrogasnu uniformu o klin.

- Moja prava ljubav je muzika. Sviram saksofon i pišem pesme, imam bend i trebalo je da krenemo sa nastupima baš kada je izbila pandemija koja nam je pokvarila sve planove. Ipak, ponovo smo se okupili i već smo bukirani za mnoge proslave, dok veće nastupe tek planiramo. Međutim, moja velika ljubav je i dalje spasavanje života, tako da ću pokušati da uskladim sve - ističe Anike, a prenosi Dejli star.

Njen profil zatrpan je raznoraznim komentarima. 

- Dođe mi da zapalim kuću, kako bi Anike došla da me spasi! -

- Ova žena je živa vatra -

- Čekajte, je li ona pali ili gasi vatru? -

- Ja mislim da ona više ugrožava ljudske živote, tipa spaseni od vatre, ali dobili infarkt -

- Anike spasava život, ali slabi srce - glase samo neke od reakcija. 

Naravno uvek se nađu i komentari mržnje.

- Ne bi trebalo da prilazi previše blizu vatre, istopiće joj se silikoni -

- Da nema tih silikona pomislila bih da je muško -

- Ne vidim šta je muškarcima lepo na njoj, sem očiglednih grudi - ređaju se reakcije.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)