Telo

PLAVUŠA IZAZVALA BURU ZBOG IZGLEDA! Godinama nije nosila brushalter i evo šta joj se dogodilo! (FOTO)

TMJ Hederman je Tiktokerka koja se svakodnevno suočava s neviđenim pritiscima zbog odluke da ispod majica i haljina ide bez jednog dela donjeg veša.

16.02.2023 16:44

PLAVUŠA IZAZVALA BURU ZBOG IZGLEDA! Godinama nije nosila brushalter i evo šta joj se dogodilo! (FOTO)
tiktok/TMJ

Poslednjih godina sve se više ruše tabui "primerenog" izgleda u javnosti. Više ne važe stroga pravila i norme prihvatljivog oblačenja. Međutim, čak i pored toga postoje ljudi koji se zgražavaju kada neko odudara od uobičajenog izgleda na kakav smo navikli. S tim se susrela i jedna Tiktokerka koja se predstavlja kao TMJ Hederman

tiktok/MJhederman

TMJ Hederman privukla je veliku pažnju na Tiktoku

Naime, ona se susrela sa brojnim osuđujućim komentarima nakon što je priznala da godinama ne nosi brushalter ispod majica i haljina. O tome je i javno govorila na svojim video-snimcima koje često objavljuje na Tiktoku, nakon čega se susrela sa salvom kritika. 

@mjhedderman fit by @whitefox use code: MJWFTIKTOK #whitefox ♬ original sound - MJ

Plavokosa lepotica je opisala većinu kritika koje dobija na društvenim mrežama.

- Moje omiljene poruke su kada devojke kažu: "Zdravo, samo da znaš, mogu da ti vidim bradavice kroz košulju. Nisam znala da li možeš da vidiš s obzirom na to da ih stalno pokazuješ" - otkrila je Tiktokerka samo jedan od takvih komentara.

Zatim je objasnila kako je odgovorila na takve komentare. 

 - Uvek odgovorim nešto u stilu: "Hvala što ste primetili. Lepe su, zar ne?" - poručila je ona dodajući da brushalter ne nosi godinama i da se to neće promeniti ni ubuduće.

Hederman je govorila i o tome kako joj najčešće pišu žene govoreći joj ono što i sama već zna, a to je da joj se ispod majice vide bradavice. Međutim, ta plavokosa lepotica smatra da su upravo one njen najveći aksesoar i da privlači više pažnje nego bilo kojim komadom nakida ili garderobe. Ipak, kako je istakla, ideja za takvo oblačenje, odnosno neoblačenje donjeg veša, jeste da bi se osećala slobodnije u svojoj koži.

Mitovi o nenošenju brushaltera:

- "Bez brushaltera dolazi do opuštanja grudi"

Jedan mit o nenošenju brushaltera jeste da će se grudi opustiti bez podrške grudnjaka. Istina je da mnogi drugi faktori utiču na opuštanje grudi:

• genetika
• njihova težina
• prirodni proces starenja

Takođe, nema dovoljno naučnih dokaza koji bi sugerisali da nekorišćenje brushaltera može prouzrokovati opuštanje grudi.

- "Nenošenjem brushaltera se smanjuje rizik od raka dojke"

Ovaj mit zasnovan je na ideji da nošenje grudnjaka utiče na limfnu drenažu, što je postupak koji pomaže uklanjanju toksina i otpadnih proizvoda iz tela. Problem s limfnom drenažom može uzrokovati da se štetne supstance nakupljaju u krvotoku, što potencijalno povećava rizik od razvoja raka.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Tata

16.02.2023 23:59

A zašto bi ga i nosila ? Za te njene dve bubuljice dovoljan je i hladni oblog i one će nestati pa će biti ravna ko i svaki muškarac.

Силвија

17.02.2023 06:02

нема груди па ни не носи брус...логично је

Nenad

17.02.2023 09:05

Gluposti. Koji ce njoj djavo, brushalter? Pa vecina muskaraca ima vece dude od njenih.