Lice

OTIŠLA JE NA BOTOKS A ONDA JOJ SE LICE IZDEFORMISALO: Žena ne sme da izađe iz kuće, potpuno je očajna (VIDEO)

Nekada ne ispadne sve kako smo se nadali.

09.02.2023 16:00

OTIŠLA JE NA BOTOKS A ONDA JOJ SE LICE IZDEFORMISALO: Žena ne sme da izađe iz kuće, potpuno je očajna (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/riccileeee

Žene danas ne biraju ni sredstva ni način kako da postignu što lepši izgled i retko kada ćete uočiti šta je koja radila na sebi, jer većina pokušava, da i kada se odluči za korekcije, to bude prirodno i neprimetno. Ipak, nekada loš rad estetičara i kozmetičara ništa ne može popraviti. Iako se svaka od nas nada da će fileri i botoksi ispeglati bore, neki toliko loše budu odrađeni da zapravo naprave goru situaciju.

Tiktokerka Riči Li pokazala je sa čime se suočila samo deset dana od rađenja botoksa. Iako je ljubitelj odlaska na ovakve tretmane te joj to nije nepoznat tretman i rizici koje nosi, ovog puta odlučila je ode na drugo mesto jer su rezervacije kod njenog bile popunjene. 

Žena u videu ističe kako joj je estetičarka predložila podizanje obrva što bi verovatno zateglo njeno lice i čelo, te je ona to odmah prihvatila. Pričajući o svom iskustvu, Riči sve vreme drži čelo prekriveno rukom, dok je u jednom trenutku sklanja da bi svi videli rezultat svega toga.

Printscreen/Tiktok/riccileeee

Tiktokerka je pokazala kako je botos krenuo po zlu

 

- One govore dovoljno. Nikada u životu nisam uspela da podignem obrve ovako visoko. Deluje kao da te osuđujem.- kaže revoltirana Riči pokazujući na obrve, koje su namrštene kao da je po sredi njena zamrznuta mimika.

Njeni pratioci su odmah komentarisali rekavši da su imali slična iskustva te da su izgledali poput nekih emoitikoma sa podignutim obrvama sa aplikacija za dopisivanje.

 

@riccileeee “Can you smell what The Rock is cooking” #botox #botoxinjection #lipflip #fyp ♬ Sia - Xeptemper

 

- O Bože, ovo me toliko nasmejalo hahaha, odličan stav!-

- Ove obrve nas sve osuđuju -

- Isto, ali ja izgledam kao Džek Nikolson!-

- Žao mi je, ovo me je zabavilo ali mogu da razumem tvoju frustraciju-

- Kada se opustiš sve će se normalizovati- komentarisali su pratioci Riči.

 Obrve su joj toliko su izražajne i divlje, kako navodi tiktokerka, da im je potreban botoks kako bi ih spustio.

Neki su mislili da je u pitanju filter te da se ona šali, međutim, činjenica je da je žena loše prošla kod estetičara i da je revoltirana zbog toga. Prvi put je na botoks otišla pre 2 ili 3 godine kada je zatezala gornji deo lica, čime je bila vrlo zadovoljna. Neki muškarci su prokomentarisali da im se obrve sviđaju i da traže takav rad dok su joj  drugi poručili da se na kraju svega može nasmejati tome.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)