Telo

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVAJ APOLON IMA GODINA: Kuburio je sa kilogramima ceo život a onda je rešio da sve promeni, fanovi u neverici(VIDEO)

Džeren Silver je danas instruktor za transformaciju starijih od 40 godina a motiv za to je dobio na svom primeru kada je vodio borbu sa kilogramima.

10.12.2022 13:01

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVAJ APOLON IMA GODINA:  Kuburio je sa kilogramima ceo život a onda je rešio da sve promeni, fanovi u neverici(VIDEO)
Printscreen/Tiktok/jarennsilverfox

Ako volite mlađe muškarce i mišljenja ste da sama po sebi mladost sa sobom nosi atraktivnost, ova priča će vas demantovati. Iako je Džeren Silver nekada kuburio sa kilogramima, imao viškove koji su bili itekako uočljivi i to u najboljim godinama, odlučio je da uzme stvar u svoje ruke i to promeni. Kako uvek biva da se rad i disciplina isplate i u slučaju ovog tiktokera i instrukotora za transformaciju  tako je i bilo.

Od momka sa zapuštenim i pomalo umornim izgledom, Džeren se kroz godine transformisao u prezgodnog čoveka. Njegova transformacija je krenula 2014. godine kada je imao 46.godine. 

Tiktoker i instruktor transformacija objavio je snimak sumirajući sve godine unazad kada je radio na svom izgledu i kako sad izgleda sa 54. godine. U njegovom slučaju čini se da godine rade za njega i da se vreme zaustavilo, jer kako su mu pratioci poručili, izgleda sa godinama bolje, baš poput dobrog vina.

"Prokletstvo! Sjajno izgledaš u svim fazama!"

"Veoma zgodan čovek"

 

 

"Izgledaš neverovato, pomozi mi da izgledam tako!"

"Slika govori više od hiljadu reči"

"Ti si vatra!", komentarisali su oduševljeni pratioci.

I dok na slikama odiše samopouzdanjem i sigurnošću, a pratioci mu poručuju kako se svaki rad i trud isplate, Džeren nastavlja i dalje da grabi ka velikim uspesima baveći se bodibildingom i motivišući druge da promene način života, naročito ako su zagazili u petu deceniju.

 

@jarennsilverfox Love this song ❤️ #fyp @hylete CODE: JARENN20 for 20% #hylete favorite athletic wear! #joggers #fleece ♬ No One Like You - Scorpions

 

On  u svojim objavama objašnjava kako treba pozitivno gledati na život te da se povežemo sa prirodom. Negativne misli imaju uticaj na naše zdravlje smatra on, tako bi treblo donositi i dobre odluke u životu i usmeriti se na pozitivne stvari.

Džeren je posvećen svom izgledu i pre svega zdravlju, pa tako mnoge objave na njegovom profilu pokazuju kako se trudi da ostane aktivan, kako u teretani tako i kroz šetnje i boravak u prirodi. To isto preporučuje ljudima sa 50 godina i više, te ističe kako je važno uključiti više proteina i biti aktivan, jer tvrdi da sa godinama ljudi gube na mišićnoj masi zbog nedostatka proteina, a on je indikator dugovečnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)