Telo

NOKTI IZ CRNOGORSKOG SALONA LEPOTE ZAPANJILI REGION: Magdalena je za ovo platila 60 evra, a pozadina je još šokantnija! (VIDEO)

Devojka po imenu Magdalena iz Budve podelila je sa svojim pratiocima na TikToku nesvakidašnje iskustvo koje je potpuno zaprepašćujuće.

14.10.2022 10:01

NOKTI IZ CRNOGORSKOG SALONA LEPOTE ZAPANJILI REGION: Magdalena je za ovo platila 60 evra, a pozadina je još šokantnija! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/maagdss1

Devojka po imenu Magdalena podelila je svoje nesvakidašnje iskustvo iz jednog kozmetičkog salona u crnogorskom gradu Budvi, odakle je, kako je sama istakla, izašla sa kandžama kakve nije videla nikada u životu. 

Ona je, naime, želeći da uradi više tretmana u više dana morala za te usluge da plati pre odlaska u salon, na šta je, na opšte iznenađenje svojih pratilaca na TikToku, pristala. Budući da su joj se planovi poremetili i da nije mogla da ode na sve tretmane, kozmetičarka joj je ponudila da joj umesto povraćaja novca izlije nokte. Pošto je prihvatila predlog i otišla na izabrani tretman, odlučila je da nakon njega svoje jezivo iskustvo podeli sa hiljadama pratilaca. 

Magdalena je na svom TikTok profilu objavila kako su nokti po izlasku iz salona izgledali i nije krila razočaranje, ali i užasnutost prizorom. Za tretmane koje je trebalo da odradi uplatila je 60 evra unapred, a kao kompenzaciju za to što nije došla i što oni nisu urađeni, dobila je užasne nokte.

Snimak na kom se vide nokti poput kandži s debelim slojem laka za nokte, te loše prekrivenim područjima, zgrozile su sve.

- Jel ovo mogućeee...ooo moj Bože... -

- Ovo je za zatvor -

- Odlično za mešanje kajgane - 

- Ja sam moler, ja bih to odradio za 10 evra -

- Nikad pare ona ne bi videla da bi mi uradila ovakve nokte, još ona ima da plati 60 evra da bi mi ih skinula - 

- Brate, piši ime salona - bili su samo neki od komentara Magdaleninih zgroženih pratilaca. 

Oni nisu krili šok koji su doživeli, a mnogi su bili začuđeni zbog toga što je devojka unapred platila uslugu. Devojke su primetile kako nokti grozno izgledaju i da se nekima plače zbog scene koju su imali priliku da vide, a pojedinci su pomislili da je po sredi samo dobra šala

Devojka je naravno morala da interveniše pa je skinula te nokte i stavila nove. Pratioci su je pitali zbog čega nije odustala kada je videla kako joj kozmetičarka loše radi, a Magdalena je na to odgovorila kako joj je navodno bilo neprijatno. Neki su joj sugerisali da razumeju kozmetičarku jer ju je ona "ispalila" za termine, a ova joj je namerrno zeznula nokte. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)