Šminka

BUJNE TREBAVICE I BEZ MASKARE: Mali trik šminkera koji će vas potpuno oduševiti! (VIDEO)

Bujne trepavice daju poseban izgled svakom licu i čine oči izraženijima, a verovatno je malo nas znalo za trik koji je sada sa svetom podelila jedna Tiktokerka.

12.10.2022 18:01

BUJNE TREBAVICE I BEZ MASKARE:  Mali trik šminkera koji će vas potpuno oduševiti! (VIDEO)
shutterstock.com

Oduvek ste se divile kako neke devojke pomoću šminke mogu da naprave pravo malo čudo na svom licu? Ipak, možda se niste usudile da se prepustite rukama šminkera jer ne volite previše mejkapa. Sada postoji rešenje da uživate u efektu koji ste želele, a da ne morate koristiti čak ni maskaru.

Rešenje za svaki problem nalazi se u prirodnim preparatima. Neke od njih godinama koristimo, a nismo ni znali za njihovu višestruku namenu. Upravo takav sastojak je i vazelin. On se već godinama koristi pri sređivanju kuće, održavanju nege doma, kao i u industriji lepote.

Jedna devojka na TikToku podelila je super savet koji je sve oduševio. Naime, bujne trepavice možete imati i bez korišćenja maskare. Potreban vam je samo vazelin i mašinica za uvijanje trepavica.

Sve što treba da uradite jeste da nanesete vazelin na uvijač za trepavice i dok držite uvijač, četkicom češljajte trepavice prema gore. Dobra stvar kod trika je i to što se vazelin lako uklanja, još lakše od šminke.

Korisnici  TikToka odmah su isprobali trik i tvrde da im trepavice izgledaju tamnije i gušće, dok efekat uvijanja traje nekoliko sati. Neki su trik proglasili toliko revolucionarnim da su se zakleli kako više nikad neće koristiti maskaru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)