Šminka

UZ OVO SREDSTVO UKLONITE FLEKU OD PUDERA SA GARDEROBE! Trik kojim ćete spasiti omiljeni modni komad uprljan šminkom!

Svaka devojka zna kakva je egzibicija skinuti majicu ili rolku preko lica pokrivenog tečnim puderom. Sada postoji jednostavan trik kojim ćete eliminisati neželjene fleke.

11.10.2022 19:01

UZ OVO SREDSTVO UKLONITE FLEKU OD PUDERA SA GARDEROBE! Trik kojim ćete spasiti omiljeni modni komad uprljan šminkom!
shutterstock.com

Tečni puderi čine da pokrivamo sve nepravilnosti koje nam se ne dopadaju na našem licu. Odličan je saveznik u bjuti trikovima, međutim, lako se razmazuje i ostavlja fleke na garderobi. Kako većina ovih pudera u sebi sadrži ulje, prava je noćna mora skinuti ga sa omiljene majice ili rolke.

Ukoliko volite da nosite bele stvari, tim gore. Po pravilu, uvek lice okrznemo prilikom oblačenja ili skidanja stvari i uprljamo ih. Neretko se dešava da i kada u buticima isprobavamo stvari na njima ostavimo fleku. Takve komade garderobe niko više ne želi da kupi, a nekome bi baš pristajali. 

shutterstock.com

Uživajte u šminkanju bez stresa

 

Ipak, za svaki problem postoji i rešenje. Ono nam je bilo maltene pred nosom samo nam nije palo na pamet da ga upotrebimo. Naime, ukoliko je na majici, kada ste je skidale, ostala fleka od pudera treba da se poslužite penom za brijanje kako biste je efikasno ulonile. Istrljajte fleku malom količinom pene pre nego što je ubacite na pranje. Rezultati će vas oduševiti, a spasićete omiljeni komad garderobe.

shutterstock.com

fleke od šminke više ne moraju biti noćna mora

 

Saveznik za tragove od šminke može biti i lak za kosu. Ukoliko je na vašoj omiljenoj bluzi ostala fleka od karmina, ne paničite! Reagujte brzo - uzmite lak za kosu i naprskajte ga preko traga karmina (osim ako se bluza ne pere samo u hemijskom čišćenju). Ostavite da deluje par minuta, istapkajte fleku čistim tuferom i majicu bacite na pranje.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)