Crveno za ljubav i sreću

KAKO DA ODABERETE STAJLING ZA DAN ZALJUBLJENIH: Andreja Đoković otkriva modne tajne (FOTO)

Prilikom izbora garderobe treba biti maštovit i voditi računa da se osećate dobro u onome što nosite, savetuje stilista i modni dizajner Andreja Đoković.

10.02.2022 08:52

KAKO DA ODABERETE STAJLING ZA DAN ZALJUBLJENIH: Andreja Đoković otkriva modne tajne (FOTO)
Srećna republika

Kao što oni koji vole, ljubav pokazuju svaki dan, a ne samo kada je Dan zaljubljenih, tako i većina žena želi stalno da izgleda što je bolje moguće, a u tome je dobar stajling uvek od velike pomoći. Ipak, kada se približi taj 14. februar, većina žena razmišlja o tome kako da se skocka.

Ukoliko ste planirali izlazak za Dan zaljubljenih, savet za oblačenje daje poznata modna stilistkinja i dizajnerka Andreja Đoković.

NE ROBUJTE TRENDOVIMA

Ona otkriva da devojke ne bi trebalo da se opterećuju modnim trendovima, već da prvo odaberu odeću koja čini da se osećaju dobro.

- U modi se odavno više ništa ne podrazumeva, naše čitateljke treba da imaju slobodu da iznesu neki autfit u kom će se zaista dobro osećati. Svako nametanje trenda može da izazove nekomfornost i nelagodnost, a poenta je da nam bude prijatno - objašnjava Andreja.

Dizajnerku na Instagramu prati više od 43.000 ljudi jer nikoga ne ostavlja ravnodušnim i to ne samo zbog toga što izgleda kao model s naslovne strane već i zbog odevnih kombinacija koje privlače veliku pažnju. Ona kaže da modni dodaci mogu da imaju veliku ulogu kada se bira stajling.

- Asesoar, kao dopuna jednostavnim stajlinzima, uvek je pun pogodak. Veliki prsten, ogrlica, mašna... - savetuje stilistkinja koja je sarađivala sa MC Stojanom, Angelinom, Lunom Đogani, Teodorom Džehverović, Mijom Borisavljević...

ČIPKANI VEŠ

Kada govorimo o danu ljubavi, ne možemo, a da ne razmišljamo o donjem vešu jer je veoma izvesno da će biti izložen pogledu voljene osobe. Zato Andreja ima poseban savet:

- Mašta uvek treba da bude prisutna, držati se krvavocrvene čipke ili satena kada je Dan zaljubljenih u pitanju, a i kažu da donosi sreću.

 

 

Stajling za restoran, stan ili bioskop

  • Ukoliko slavimo u restoranu, to zahteva prikladnu haljinu. Ne mora da bude preterano svečana, ali se treba držati neke fine. Model, naravno, treba da bude onaj koji nam najbolje stoji ili neko odelo sa svilenom košuljom.
  • Ako je stan u pitanju, sve to isto iz restorana, samo je prilika intimnija, ali ne treba da izostaje elegancija namenjena samo za vašeg partnera.
  • Bioskop dozvoljava ležerniji stil, možda nešto kežual ili, kako bi mladi rekli, kul stajling.

 

 

 

 

Šta bi on trebalo da obuče

Andreja Đoković savetuje i šta bi muški deo populacije trebalo da obuče za sastanak na Dan zaljubljenih:
- Što se njega tiče, muškarci nekako uvek vole da se drže proverenog: košulja, pantalone ili farmerke, sako, a može u ovim hladnijim danima i neki kaput od vune, to je uvek dobar pogodak. Naravno, ne sme da zaboravi crvene ruže.

 

 

 

 

Komentari (0)