Moda

SVI SU ČEKALI DA SE GRUDI LEPOTICA OTMU KONTROLI: Dženifer ponela haljinu od kristala i oduvala sve! (FOTO)

Ovo je crveni tepih 76. Emi nagrada.

16.09.2024 14:32

SVI SU ČEKALI DA SE GRUDI LEPOTICA OTMU KONTROLI: Dženifer ponela haljinu od kristala i oduvala sve! (FOTO)
Profimedia

Zvanična 76. dodela Emi nagrada, najvažnije večeri kada su u pitanju priznanja za televizijska ostvarenja, održana je sinoć u Los Anđelesu. Svi su sa nestrpeljnej iščekivali crveni tepih, a pojedine dame se čini da su ukrale i sam šou. 

Hajdi Klum

Zanosna Nemica Haji Klum (51) koja izgleda kao da nije ostarila ni dan od kad se pre više decenija pojavila na crvenom tepihu ponovo je pobrala sve uzdahe. Hajdi je ponela dugu crnu haljinu koja je pratila liniju tela i dosezala tik do zemlje, a akcenat je bio na njenim grudima. Po ko zna koji put manekenka je uspela da fascinira sve. 

Dok je kreacija u donjem delu bila krajnje svedena, u gornjem delu bila je u vidu listova koji su jedva prekrivali njene bujne grudi. Haljina je takođe i u struku imala izreze i otrkivala delove tela slavne manekenke, dok je bila protkana srebrnim detaljima. Hajdi ju je uklopila uz srebrne sandale viskih potpetica.

 

 

Sofija Vergara

Ni vatrena Klumbijka Sofija Vergara (52) nije prošla ništa manje zapaženo u vatrenocrvenoj haljini koja kao da je odgovarala njenom latino karakteru. Haljina je bila u vidu neke vrste korseta, koji je jedva pridržavao njene grudi koje su pretile da se izmaknu kontroli. Korset je bio bez ikakvih bretela, usko je pratio liniju tela, a tek od kukova je usledio lepršavi materijal koji je u vidu ravnog kroja padao do zemlje. 

Glumica je od nakita imala samo duge viseće minđuše, dok je dugu kosu pustila da pada u talasima.

 

 

Dženifer Aniston

Glumica Dženifer Aniston (55) i dalje izgleda kao da je tek kročila u 20-te, a za ovu priliku ponela je haljinu koja je cela bila od kristala i bisera. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu topa, dok je pratila liniju tela i dosezala do poda. Tkanina je bila tek delimično providna, a po celoj toaleti su bili priševini kristali i biseri koji su je u potpunosti prekrili. Ma koliko možda bila neudobna za nošenje, izgledala je kao pravo remek-delo. Na tatanom glumičinom telu izgledala je savršeno.

Dženifer ju je upotpunila nakitom u boji belog zlata sa dragim kamenjem, a kosu srednje dužine pustila je, dok je ponela i diskretne naušnice.

 

 

Pogledajte i kako su izgledale ostale dame dok su blistale na crvenom tepihu, pre početka ceremonije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)