Moda

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UOČI 50-OG KONCERTA PRAVI JE MELEM ZA OČI: Dominira u egzotičnoj flamenko haljini kao nikad! (FOTO)

Fanovi je iznenadili povodom jubileja.

15.09.2024 22:30

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UOČI 50-OG KONCERTA PRAVI JE MELEM ZA OČI: Dominira u egzotičnoj flamenko haljini kao nikad! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Aleksendra Prijović vredno nastupa tokom cele godine, a čini se da se za njen nastup uvek traži karta više. Kako glasom, stasom, tako i stajlinzima daje sve od sebe, dok se ceo njen bjuti tim trudi da ona izgleda na nivou zadatka. Tačnije, da izgleda kao trenutno najbolja i najtraženija pevačica na ovim prostorima, ali i šire, budući da sledi koncert i u Splitu.

Nedvno je imala čak 50. koncert na turneji "Od istoka do zapada", a izlazak na binu povodom svojevrsnog jubileja bio je veoma originalan. Naime, pred sam izlazak na veliku scenu pevačica je bila u belom bademantilu, budući da su šminkeri i frizeri završavali svoj posao. Tog trena je dobila bombonjeru i ogroman buket cveća od fanova.

Aleksanadra je u putu ka sceni skinula bademantil, a na sebi je imala unikatnu haljinu koja ne samo što je bila u jarkocrvenoj boji, već je cela bila sačinjena od karnera, pa je pevačica u njoj zaista izgledala poput cveta.

 

 

Kreacija je bila mini i asminetrične dužine, dok je imala i dubok dekolte. Leđa su bila otvorena kao i deo struka. Haljina je bila u flamenko stilu, a Aleksandra ju je uklopila uz zlatne sandale veoma visokih platformi i štikli, kao i uz zlatne alke. Dugu ravnu kosu podigla je u visok rep, dok su od šminke preovladavali rozikasti tonovi.

 

 

Objava je u danu dobila više od 32.000 sviđanja, dok su se rekacije smenjivale.

- Čekamo dan kada ćemo se svi okupiti na jednom mestu… Krcata Marakana, more ljudi i ti.

- Svaka čast na ovom iznenađenju za 50. koncert!

- Neki imaju 3. sreću a ti imaš 50-tu Aleksandra.

- Rođena si da ispišeš istoriju.

- Najlepša i tačka.

- Bili smo i oduševili se, zaslužila si sve!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)