Moda

OTKRIVENO ŠTA JE JELENA ĐOKOVIĆ RADILA TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Sad sve žele da izgledaju poput nje! (VIDEO)

"Novak je srećan čovek, on u životu samo ređa pobede, uključujući i Jelenu!"

10.09.2024 15:19

OTKRIVENO ŠTA JE JELENA ĐOKOVIĆ RADILA TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Sad sve žele da izgledaju poput nje! (VIDEO)
M. M./ATAImages

Jelena Đoković boravila je u Parizu tokom Olimpijskih igara, a njen boravak nije prošao nezapaženo. Ona je pokazala modni set koji je radila za čueni magazin "Vogue". Uz osmeh na licu, podelila je nekoliko kadrova sa snimanja, pokazavši modne kombinacije koje su obeležile ovu priliku. U opisu fotografija jednostavno je napisala: "Bilo jednom u Parizu".

Jelenin stil je prilično unikatan, a predstavlja spoj elegancije i sportske garderobe. Ovog puta akcenat je bio na mantilima i kaputima, a mnogi su se složili da to niko sem nje ne bi tako dobro poneo. Fotografije koje su izazvale najviše pažnje su one na kojima je Jelena u fantastičnom dugom kožnom mantilu u svetlobraon boji sa zlatnim dugmićima.

Ni crni kožni mantil sa ružama nije prošao nezapaženo, dok je komplet u vidu pantalona dubokog struka, dugih, zvonastih nogavica i mantila u istoj neobičnoj nijansi oker boje, uz koji je ponela belu košulju takođe bio pun pogodak.

Jelena se po svemu sudeći tokom snimanja odlično provela, a tome u prilog ide i njen široki osmeh koji je krasio celo fotografisanje. 

Objava je u danu dobila više od 38.000 sviđanja, dok je usledila i salva pohvala.

- Bravo, Jeco za stajling!

- Vau, divno izgledaš, kosa ti je prelepa, umrla bih za takvu!

- Volimo da te vidimo u Vogu!

- Hoću i ja tu garderobu!

- Novak Đoković je srećan čovek, on u životu samo ređa pobede, uključujući i Jelenu!

- Rođena sa osmehom!

Fotografije koje je podelila naišle su na oduševljenje njenih pratilaca, a mnogi su komentarisali kako zrači elegancijom i stilom, potvrdivši njen status prave modne ikone. Dok Novak dominira sportskim terenima, Jelena nastavlja da privlači pažnju svojim poslovnim poduhvatima i modnim projektima, pokazujući da je par Đoković sinonim za uspeh na svim poljima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)