Moda

PEVAČICE PONELE IDENTIČNU SMELU CRVENU HALJINU: Dubok dekolte, gola leđa, otvorene noge, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Njihovi fanovi bili su oduševljeni.

18.07.2024 20:00

PEVAČICE PONELE IDENTIČNU SMELU CRVENU HALJINU: Dubok dekolte, gola leđa, otvorene noge, kojoj bolje stoji? (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages

Pevačice Ana Kokić (41) i Nina Badrić (52) važe za dame najboljeg vokala, pa su njihovi nastupi veoma posećeni. Obe daju sve od sebe, a na muzičkoj sceni su već decinijama. Ana je nedavno snimala spot za nove numere koje njeni fanovi željno iščekuju. Tom prilikom objavila je video, kao i serijal fotografija gde je u prvom planu bila veoma neobična crvena haljina. Kreacija je bila u jarkocrvenoj boji i od tila. 

Model je bio takav da se vezivala oko vrata, ramena su cela bila gola, dok je til u slojevima padao preko rukava. Leđa su takođe bila cela otvorena sve do struka, dok je napred materijal padao u vidu dva sloja, koja su napred bila kraća, a pozadi duža. Kompletan utisak je bio da je kreacija bila nešto modernija verzija flamenko haljine, samo od tila. Ana je stajling upotpunila nakitom u boji zlata i zlatnim sandalama.

- Crveno na radost! A ja se posebno radujem što me svaki dan pitate kada će nove pesme! Ekipa je vredna i uskoro završavamo sve, tako da sledeće nedelje pevamooooo i đuskamooooo - poručila je Ana efurično.

Nina je s druge strane imala nastup na crnogosrkom primorju, u Kotoru i to nedelju dana posle Ananinog snimanja spota. Da li ju je Kokićkina haljina inspirisala ili je to bila puka slučajnost, tek i ona se u Kotoru pojavila u identičnoj kreaciji.

Badrićka se odlučila da ne dodaje nakit kako ne bi skrenula akcenat sa upečatljive haljine. Imala je jedino upadljive minđuše i to u vidu zvezda u boji zlata i posutih šljkicama. Dok je od obuće ponela providne salonke koje su napred imale crveno srce. Pevačica je prošetala hotelom pred nastup, a salva pohvala je usledila.

 

- Dajte joj crveni tepih!

- Predivna, žena za Oskara.

- Hvala ti Čarobnice.

- Senzacionalna diva!

- Jednom rečju savršenstvo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)