Lifestyle

JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD KRAĆOJ HALJINI: Sijala je u Parizu sa slavnom srpskom influenserkom, zajedno su prizor iz snova

Supruga prvog reketa sveta i Tamara Kalinić su zajedno bile na događaju i ovu fotku morate videti!

24.06.2024 12:25

JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD KRAĆOJ HALJINI: Sijala je u Parizu sa slavnom srpskom influenserkom, zajedno su prizor iz snova
Instagram-printscreen-jelenadjokovicndf

U ekskluzivnom okruženju pariskog modnog događaja, Jelena Đoković, supruga svetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, privukla je pažnju svojim sofisticiranim stilom i glamuroznom pojavom. Naime, na Instagramu je osvanula zajednička fotografija njene i Tamare Kalinić na koju su svi oduševljeno reagovali.

Jelena je za ovu priliku izabrala besprekornu belu mini haljinu čiji je materijal odisao prefinjenošću i luksuzom. Svoju vitku figure i struk istakla je efektnim crnim pojasom.

printscreen/instagram

Jelena Đoković u Parizu

Visoke crne sandale ukombinovala je uz crnu pismo tašnicu, dok je diskretan nakit savršeno zaokružio njen izgled. Frizura je, kako pišu mnogi, inspirisana klasičnom elegancijom 1950-ih godina i stvorila je savršenu fuziju savremenog dizajna i bezvremenske sofisticiranosti.

Među brojnim zvanicama na događaju, Jelena je imala priliku da se sretne sa poznatom srpskom influenserkom Tamarom Kalinić, čija je dugačka crna haljina istakla eleganciju i raskoš večeri.

Printscreen/Instagram

Jelena Đoković sa Tamarom Kalinić i Milanom Đačićem

Ovaj događaj u Parizu bio je prilika da Jelena Đoković pokaže svoj izraženi modni senzibilitet i prisustvo koje je neosporno ostavilo trag u svetu mode i glamura, ali I da uživa u dobrom društvu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)