Moda

IMAJU PREKO 70 GODINA I NE LIČE NA MATORCE: Babe i dede u Srbiji bi se zgrozili na ove stajlinge - ovo morate videti

Jedan par iz Južne Kalifornije postao je hit na društvenim mrežama zbog svog zanimljivog stila.

05.06.2024 11:15

IMAJU PREKO 70 GODINA I NE LIČE NA MATORCE: Babe i dede u Srbiji bi se zgrozili na ove stajlinge - ovo morate videti
Printscreen/Instagram/akiandkoichi

Aki Kim (71) i Koiči Suzuki Kim(73) su možda jedan od trenutno najpraćenijih starijih parova na Instagramu a prati ih 893 000 ljudi. Svoju popularnost stekli su zahvaljujući video snimcima i fotografijama u kojima prikazuju "odeću dana", a u tome im pomaže i zlatni retriver koji često pozira zajedno sa njima. 

Vremešni par odiše sjajnom pozitivnom energijom i toplinom, koje kako kažu, žele da prenesu i na svoju publiku na Instagramu i TikToku, objavljivanjem svojih snimaka.

@akiandkoichi It’s a fantastic day ✨ Go enjoy it :) #ootd #outfit #fashion #style ♬ Bob Ross - Remix - jaumev2

- Svako jutro kada objavimo, to nam ulepša dan. A kada vidimo komentare i reakcije smejemo se i srećni smo ceo dan - otkriva Aki za "Dobro jutro Ameriko".

Put ka ljubavi

Ljubav između ovog para se rodila kada je Koiči došao u Los Anđeles da trenira borilačke veštine. Svoju sadašnju suprugu je upoznao preko svog prijatelja i to daleke 1974. godine u malom Tokiju.

Pre nego su se venčali među njima je 12 godina postojala jaka prijateljska veza. U braku su više od 30 godina i imaju ćerku i sina. 

Moda je bila sastavni deo njihovog života i njihove veze dok su živeli u Japanu. 

- Uvek me je zanimala moda u Japanu. Kada sam došao u SAD bio sam toliko siromašan da nisam mogao sebi da priuštim odeću. Moj fokus je bio na učenju - otkriva Aki.

Akijeva ljubav prema modi je počela rano i on je bio stalno u potrazi za svojim stilom koji bi istakli njegovu individualnost. On otkriva kako su često razgovarali sa suprugom o modi, živeći kao studenti ali im je prvi cilj bio da uspeju u Americi.

Snimanje ih je zbližilo

Iako su oduvek bili bliski, priznaju da ih je ova aktivnost još više ujedinila. Društvo im često pravi njihov pas koji često pozira sa njima. Njih dvoje su često u različitim kombinacijama modela i dezena, a iz snimaka se vidi da imaju vrlo istančan ukus za modu.

Pojavljivanje na društvenim mrežama snimajući na ovaj način, omogućilo je ovom vremešnom paru da se povežu sa nekim prijateljima i poznanicima od pre, a povezali su se i sa ljudima iz celog sveta koji im svakodnevno komentarišu sadržaj.

Nastavljaju da šire dobru energiju

Dok grabe krupnim koracima na društvenim mrežama i stiču popularnost, Aki i Koiči imaju primarni cilj a to je da šire radost i pozitivnost među ljudima.

@akiandkoichi Looks like we’re officially ready for summer in @Marimekko 🌸🧡 In paid partnership with Marimekko #marimekko #unikko #unikko60years #outfit #style #fashion ♬ original sound - akiandkoichi

- Nastavićemo da radimo sve što ljude čini srećnima. To je jedino bitno. Poruka je da je život lep i da treba uživati u njemu - nadopunjuju se u priči supružnici i zaključuju razgovor, a prenosi ABCnews.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Aleksandra

05.06.2024 13:23

Meni su EXTRA ! Zasto stari ljudi moraju biti sumorni i dosadni kao vecina ovde kod nas ?