Moda

DOKAZ DA SU ŽENE NA SVE SPREMNE ZA SAVRŠENU VENČANICU: Srpkinja pronašla haljinu iz snova - ali ima jedan VELIKI problem

Viralni snimak je izazvao smeh na mrežama.

03.06.2024 17:43

DOKAZ DA SU ŽENE NA SVE SPREMNE ZA SAVRŠENU VENČANICU: Srpkinja pronašla haljinu iz snova - ali ima jedan VELIKI problem
tiktok/printscreen/vencanice_mariage

Svaka mlada želi da ima savršenu venčanicu na dan svog venčanja. Često je upravo ova haljina najskuplja stavka na svadbi. Izbor vaše romantične venčanice stavlja buduće neveste na slatke muke.

U mnoštvu modela i trendova treba pronaći onu pravu koja će učiniti da se oseća kao princeza i da zablistate za najvažniji dan u svom životu.

Raskošna venčanica

Cene venčanica u Srbiji zavise od mnogo faktora, ali najviše od toga da li kupujete brendiranu haljinu ili ne. Dizajnirane venčanice prave se od svile, ručno rađane čipke i često koštaju više hiljada evra. 

Prilikom izbora devojke dokazuju da su na sve spremne samo da bi obukle savršenu venčanicu. Snimak jedna buduća nevesta koja isprobava venčanicu postao je viralan na TikToku.

 

@vencanice_mariage

Mozda i najcesce pitanje “A kako cu ja sa ovolikom vencanicom u toalet?” 😁 Pa smo se malo nasalili na tu temu u nadi da cemo vam izmamiti osmeh ovog hladnog kisnog dana 🥰 Veliko hvala nasoj buducoj mladi @_milosavljeviceva koja se sasvim spontano nasla u ulozi mlade u ovom videu ♥️ Video by Nina Matejic ♥️

♬ original sound - vencanice_mariage

Na snimku se vidi prelepa devojka koja je obukla raskošnu belu venčanicu od tila i čipke koja se u bogatim slapovima slivala od njenog struka do poda u obliku balske haljine kakvu se nekad nosile samo princeze.

 

Da bi dobila prepoznatljiv oblik ispod su bile žice i slojevi žipona. Devojka je  izgledala prelepo u raskošnoj venčanici od koje zastaje dah. Međutim, u jednom trenutku ona se zapitala kako će u takvoj haljini da ide u toalet.

- Vau! Savršena je! Ali, kako ću ja u toalet u ovome - upitala je devojka isprobavajući venčanicu.

Žena iz dizajsnerskog studija imala je rešenje i za ovaj ne baš lak zadatak, s obzirom na to da se haljina sastoja pod brojnih slojeva materijala.

Ona joj je pokazala kako da podigne haljinu i žipon, te joj praktično "demonstrirala" kako da ide u toalet kad bude morala.

Ovo je izazvalo salve smeha i komentara pratilaca na mrežama.

- Meni su dve drugarice držale venčanicu kad sam mora do WC.

- Dobar joj je savet dala.

- Odlično pitanje. Niko ne pita kako će u toalet sa ovakvom venčanicom.

- Jaooo venčanica je ludilo, ali meni se sviđa kosa ove devojke.

- Muke ženske.

- E, stvarno je problem. Ko nije nosio ovakvu venčanicu ne zna šta su muke - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)