Moda

NJEN IZGLED JE LEDIO KRV U ŽILAMA: Iz "strašne" darkerke je postala prava princeza! Šok transformacija! (FOTO)

Iz stila "Gotik monstera" odlučila se da bude Barbi devojka.

16.05.2024 13:47

NJEN IZGLED JE LEDIO KRV U ŽILAMA: Iz "strašne" darkerke je postala prava princeza! Šok transformacija! (FOTO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@realitytvclips1_

U adolescenciji većina nas formira svoj stil koji ih prati godinama, međutim kod nekih se on zadržava kratko vreme, samo u periodu kada traže "sebe" u oblačenju i izražavanju na taj način, dok se kada odrastu okrenu potpuno drugačijoj modi i stajlingu.

Buntovništvo se uglavnom povezuje za to doba kada mnogi mladi pokazuju svoju autentičnost, različitost i jednostavno svoju prirodu i karakter kroz boje odeće koju nose, devojke kroz mejkap i frizuru što često nailazi i na iščuđavanje ali i osudu okoline.

Jedna devojka koja se godinama oblačila i šminkala u stilu inspirisanom metal muzikom, forsirajući zastrašujući izgled u kome preovlađuju tamne boje, upadljiva šminka i tetovaže odlučila se za transformaciju u potpuno nešto drugo.

U snimku koji se pojavio na TikToku na stranici koja snima realne klipove u cilju zabave, ona objašnjava kako svoj izgled odnosno stil opisuje kao "čudovište" i da voli dramatične motive. Ona se odlučila na ovu transformaciju, kako bi iznenadila svog supruga, majku i nećaka iako gdinama nije obukla ništa svetlo. 

Printscreen/https://www.tiktok.com/@realitytvclips1_

Transformacija je podrazumevala i nošenje odeće u boji koju ova devojka nikada nije nosila

Ranije se oblačila izuzetno atraktivno iako je i tada crna boja u njenoj odeći preovladavala, međutim, za ovaj stil se odlučila nakon srednje škole.

Transformacija je podrazumevala da ona na sebi nosi sve u motivima roze boje, da nosi periku plavuše, iako je "mračnost" u svakom pogledu bilo nešto što je do tada opisivalo.

- O Bože. Umreću ako ovo nosim. NIkada nisam obula sandale - viknula je ona kada joj je stilistkinja donela ono što će nositi.

Devojka je priznala je kako je zbog svog izgleda nailazila na čudne poglede i ruganja okoline, ali da je bilo i finih ljudi koji su je prihvatali takvu kakva jeste, pa su mnogi želeli da se i fotografišu sa njom rekavši joj da je "kul takva autentična".

 

 

Tokom transformacije kozmetičarka je prvo prinula na posao skinuvši joj dramatičan mejkap i počevši da je šminka u mnogo elegantnijem i lepšem stilu. Nakon toga joj je stavila plavu periku što je dodatno promenilo izgled ove ekstaravagantne i ekscentrične devojke.

Nakon novog mejkapa, prekrivanje tetovaža na njenom telu je bio sledeći korak i to je zahtevalo dosta vremena jer je njeno čitavo telo prekriveno nekim crtežima.  Kada je transformacija bila gotova devojka se pogledala u ogledalo.

 

 

- O Bože, ja ne mogu da prepoznam sebe. Moje tetovaže su zlatne. Uvek sam bila nesigurna po pitanju lica. Nikada nisam prihvatala sebe da mogu da izgledam ovako lepo kao sada. Da, ovo je zaista velika promena. Šokirana sam - kaže u snimku ova mlada žena.

Ova transformacija je bila poseban šok za njenu porodicu koja je rekla da je oduševljena njenim izgledom, posebno majka koja se prisetila njenog odrastanja i njenog prirodnog izgleda koji je tada negovala.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)