Moda

NARUČILA JE HALJINU PREKO INTERNETA I EVO ŠTA JOJ JE STIGLO: Devojka se skamenila, a onda je videla šta viri iz paketa! (VIDEO)

Tiktokerka je poručila haljinu preko jednog internet sajta, a zatim je provela dugo vremena pokušavajući da odgonetne kako se pristigli komad odeće navlači na telo.

14.06.2023 18:01

NARUČILA JE HALJINU PREKO INTERNETA I EVO ŠTA JOJ JE STIGLO: Devojka se skamenila, a onda je videla šta viri iz paketa! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sweastyle

Mnoge žene odlučuju za onlajn kupovinu, pronalazeći na najrazličitijim sajtovima savršene komade odeće, koje navodno ne bi mogle da pronađu u lokalnim buticima i šoping-molovima. Ne samo što su lako dostupni, već ih mogu pronaći i po izuzetno povoljnim cenama. Mnoge devojke će potvrditi da su unikatne haljine pronašle baš zahvaljujući onlajn kupovini, te da nikad zbog toga nisu zažalile.

Ipak, ima i onih slučajeva kada su pojedine dame naručile jednu stvar putem interneta, a dobile nešto sasvim drugo. Tada uslede šok, pa neverica, a najčešće i razočaranje. Upravo to je snašlo jednu devojku koja je u TikTok snimku pokazala kakva joj je haljina stigla na adresu nakon što ju je poručila s jednog sajta. Rekla je da je od trenutka otvaranja paketa bila zaprepašćena, te da je dugo vremena pokušavala da shvati kako se taj komad odeće zapravo oblači.

Zbunjenost je trajala sve dok nije ponovo zavirila u paket i u njemu pronašla dve ogromne pertle.

Printscreen/TikTok/sweastyle

Tiktokerka je svojim pratiocima pokazala kakvu je haljinu dobila nakon što ju je poručila onlajn

Haljina se navlačila preko glave i bila je sastavljena od dva dugačka kraja: prednjeg i zadnjeg koji bi trebalo da prekrivaju "kritične delove" tela. Međutim, taj komad odeće je bio toliko minijaturan da je devojka posumnjla da li uopšte može da je navuče na sebe. Međutim, platno je bilo rastegljivo i u sebi je sadržalo lasteks, zbog čega se lako prilagođavala telu. Ipak, Tiktokerka je rešila da novu haljinu navuče preko jedne koju je već imala na sebi, ne bi li svojim pratiocima priredila pravu golišavu predstavu.

Najpre je jednom pertlom ispunila otvore s jedne strane haljine, nakon čega se već nazralo kako će toaleta izgledati.

- Okej. Ovo je zaista kul. Hajde da uradimo isto i sa druge strane! - rekla je ona u jednom trenutku.

@sweastyle How is this a dress? 😳 @FashionNova Where can I wear this? 🫢 (fake body) #dress #onlinevsreality #onlineshopping ♬ original sound SweaStyle

Nakon što je ravnomerno provukla pertle sa obe strane imala je već viziju haljine i bila je uzbuđena. Napokon, ona ju je povezala s obe strane do kolena i toaleta je izgledala prilično atraktivno. Pratila je liniju tela, a sa obe strane je otkrivala deo kože.

Snimak je sakupio 1,1 milion sviđanja, a Tiktokerka je priznala da haljina ipak jeste riskantna jer totalno otkriva bočne strane tela i ne podrazumeva nošenje veša. Ipak, želela je da čuje mišljenje svojih pratilaca.

- Zar nisi videla na sajtu kako haljina izgleda?

- Mislim da bi ispod trebalo da obučeš nešto belo jer je suviše rizično -

- O, Bože, kakva atraktivna haljina, izgledaš prezgodno u njoj - 

- Previše posla -

- Za plažu možda, preko bikinija -

- Obuci za klub - savetovali su je korisnici mreže.

Mnogima se haljina dopala, međutim, rekli su da bi radije birali drugu boju. Bilo je i šaljivih reakcija u kojima su ljudi naveli kako nemaju strpljenja sa takvim stvarima i da bi im pertlanje haljine verovatno brzo dosadilo zbog čega bi odustali od izlaska.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)